2777
2789

سلام.مادرشوهرم به شوهرم پیام داده ترازو تونو برام امانتی بیار میخام لاغر گنم

من خودم در حال لاغر کردنم دائم روی ترازو هستم...اصلا دوست ندارم بدم....مگه روت میشه بعدا ازش پس بگیری؟ناراحت میشه 

خب منم نیاز دارم وزنمو چک میکنم.....

چیکار کنم؟چی بگم؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مادر خودتون ترازو رو بخواد چی میدین ؟

این سوال جواب داره ها

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بگو خراب شده میخوام بدم درست کنن وقت نکردم.ی ترازو چقدره بخره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بگو همسرت یکی براش بخره مگه چنده

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

دروغ که نگید 

رک بگین خودم نیاز دارم 

چه همزمان وزن کم میکنین 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بگو خراب شده میخوام بدم درست کنن وقت نکردم.ی ترازو چقدره بخره

چه راحت میگید دروغ بگه!

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اگه مادر خودتون ترازو رو بخواد چی میدین ؟این سوال جواب داره ها

مطمعنم مادرم نمیگیره ازم چون ترازو چیزی نیست که یه بار ۱ساعت استفاده کنی بعدا به طرف پس بدی ....

تزارزو باید یه مدتی دستت باشه