2777
2789
عنوان

زنداداشم خیلی بیشعوره الان یهویی اومده خونمون برا شام

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 65 پست
خواهرت اونجاست ،درستش اینه که زنداداشت هم دعوت کنید بالا ،مخصوصا که داداشت زحمت کشیده مادرت را برده ...

بله کیه که گوش کنه 

سرکار خانم شاکیه که چرا زن داداشش اومده خونشون 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم میاد غذا بمونه منو پدر مادرم کلا خیلی کم غذا میخوریم و غذای مونده نمیزاریم چون نمیخوریم

عزیزم شما که ماشاءالله با شعوری و تو این سن مهمون داری میکنی ،درسته رفتار های زنداداشت طبق گفته ات نادرسته ولی به نظرم رفتار پسندیده ای بود که امشب که داداشت مامانتو برده دکتر و همسرش تنهاست و خواهرت اینا هم بودن زنداداشت رو هم دعوت میکردی 

جالب نیست شما دور هم باشید اون تنها!

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

ما اینجوزی نیستیم! باید هر کسی میاد یا میریم جایی اطلاع میدیم!من پدرم سه روز تنها خونه بود این زنداد ...

راست میگی خیلی بده همش یهویی بیاد و حتی یه غذا برای پدر شوهرش نپزه حرفت درست ولی بازم همین که میاد تو جمعتون خوبه قدر بدون من عروس میشناسم جوری خودشو میگیره یه سلام نمیکنه به مادرشوهرش تو جمع خانواده همسرش با وعده وعید و دعوا و کادو و ... میره در صورتی که تا حالا نازکتر از گل بهش نگفتن فکر میکنه اینجوری خاصه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
جای من نیستی آخه!این خانوم پدرم سه روز خونه تنها بود من پیش مادرم ک بیمارستان بود بودم . یبار براش غ ...

اگه اهل زرنگ بازیه 

شما هم وقتی میبینی یهویی سر سفره میاد تحویلش نگیر 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم شما که ماشاءالله با شعوری و تو این سن مهمون داری میکنی ،درسته رفتار های زنداداشت طبق گفته ات ن ...

منم خیلی وقتا خونه تنهام و اون مهمون دعوت میکنه ب من نمیگه و درستشم اینه نرم! ولی اون چرا دعوت نشده میاد!

آدم تنها هم باشه دعوت نشده بعد شام بیاد بالا یسر

یا حداقل میاد یساعت زودتر از شام بیاد اندازه درست کنم نه دقیقااا بیاد سر سفزه باشیم

منم خیلی وقتا خونه تنهام و اون مهمون دعوت میکنه ب من نمیگه و درستشم اینه نرم! ولی اون چرا دعوت نشده ...

اون اگه فامیل های همسرش رو بگه شمارم باید دعوت کنه 

ولی خب فامیلای خودشو دعوت کرده باشه راحت نیست که شمارم دعوت کنه

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

راست میگی خیلی بده همش یهویی بیاد و حتی یه غذا برای پدر شوهرش نپزه حرفت درست ولی بازم همین که میاد ت ...

کاش نیاد والا آسوده تریم ! چیه این رفت و آمداا

من انقد سرم شلوغه کار و شغلم هست اصلا وقت ندارم

الانم باید برم کلاس آنلاین دارم اومدم اتاقم 

این حرف شما نشون از سادگیهآدم باید روی اصول زندگی کنه غذا کم بیاد آبروی میزبان بره و میزبان مهمان هی ...

اتفاقا این حرف شما از ذات بد خبر میده،یه نفره،یه نفر،

حالا مهمونا اون شب هرکدوم جای سه کفگیر دو کفگیر برنج بخورن به هیچ جای دنیا بر نمیخوره،نه زنداداشه برد میکنه نه میزبانه باخت میده

آخه یعنی چی واقعا یهو بیای بالا بدون اطلاااع

زن داداش من خیلی دلش میخواست چتر بشه خونه مامانم که موندگار بشه و از صبح خودشو پهن کنه رو مبل و تخت مامانم بشوره و بسابه منم مامانمو سریع اگاه کردم از نقشه پلیدش و مامانمم اول سرسختی کرد ولی دید اره من درست دارم میگم و خلاصه دمب زنداداشم رو چید

چرا باید دعوتش کنم دیشب هم خونه ما بود چخبره هر شب

والا چی بگم شاید حوصلش سر میره تنهایی 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

چرا باید دعوتش کنم دیشب هم خونه ما بود چخبره هر شب

اگه احترام به زنداداشت میزارین احترام به داداشت هست