2777
2789
عنوان

زنداداشم خیلی بیشعوره الان یهویی اومده خونمون برا شام

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 65 پست
کاش نیاد والا آسوده تریم ! چیه این رفت و آمداامن انقد سرم شلوغه کار و شغلم هست اصلا وقت ندارمالانم ب ...

خب اگه شوهرشو تحریک کنه داداشتم دیگه نزاره بیاد مامان باباتو ببره دکتر یا کلا رفت و آمدشو قطع کنه برای تو شاید مهم نباشه ولی قطعا برای مادر و پدرت خیلی سخته سخت نگیر ولش کن از این به بعد که مهمون داشتی یکم بیشتر بپز اون کارش زشته درست ولی تو هم سخت نگیر 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری انقدددد دقیق غذا میپزی که بااومدن یک نفر جیره بندیت بهم میخوره؟!

حرف حساب

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

زن داداش من خیلی دلش میخواست چتر بشه خونه مامانم که موندگار بشه و از صبح خودشو پهن کنه رو مبل و تخت ...

والا ما شیرازیا این کارارو بد میدونیم ما مهمون بیاد خونمون چه اشنا چه غریبه از جون و دل براش مایه میزاریم 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

اتفاقا این حرف شما از ذات بد خبر میده،یه نفره،یه نفر،حالا مهمونا اون شب هرکدوم جای سه کفگیر دو کفگیر ...

ربطی به ذات بد نداره 

بعضی ها دوست دارند زندگیشون روی اصول و قاعده و قانون باشه . 

من خودم هرگز بدون هماهنگی جایی نمیرم ،به خاطر همین توقع ندارم کسی سرزده خونه ام بیاد و مهمون سرزده دوست ندارم . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...