2777
2789
عنوان

زنداداشم خیلی بیشعوره الان یهویی اومده خونمون برا شام

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 65 پست
منم مثل شمام واز مهمون سرزده بدم میاد اما شرایط ایشون متفاوته اولا تو یک خونه این ثانیا شما میگید ما ...

جای من نیستی آخه!

این خانوم پدرم سه روز خونه تنها بود من پیش مادرم ک بیمارستان بود بودم . یبار براش غذل نیاورده بود بالا

ولی خودش همیشع یهویی میاد بالا

خیلی رفتاراش عجیبه . همیشه انگار زرنگ بازی درمیاره و عیبه 

ما اینجوزی نیستیم! باید هر کسی میاد یا میریم جایی اطلاع میدیم!من پدرم سه روز تنها خونه بود این زنداد ...

اینکه به پدرتون غذا نداده و دعوتشون نکرده کار بسیار اشتباهی و بهتره بهش تذکر بدین 

ولی اینکه اومده پیش شما شام خورده کار اشتباهی هست اما احتیاج به تذکر و تیکه انداختن نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید تو خانواده شما زیادی مبادی آداب هستینمنم هستم برای بار هزارم میگم اما تو شرایط مشابه اگه غذا کم ...

من ک نرفتم جلو اون بد رفتار کنم یا حرف بدی بزنم. صرفا اعصابم خورد شد هربار اینکارو میکنه و اینجا بیانش کردم

من ک نرفتم جلو اون بد رفتار کنم یا حرف بدی بزنم. صرفا اعصابم خورد شد هربار اینکارو میکنه و اینجا بیا ...

اگه بیان نکردی و فقط اینجا دردل کردی اشکالی نداره

ولی عزیزدلم حتی اگه بدترین و اضافه ترین کس زندگیتم سر سفرت نشست با جون و دل هر چی که دارید و باهم بخورید

با روی خوش ب روی برادران بیارید با هماهنگی بیاید . 

و این ک به نظرم عروس با خانواده مادرشوهر نباید نزدیک هم زندگی کنند ، دوری و دوستی ..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اگه بیان نکردی و فقط اینجا دردل کردی اشکالی ندارهولی عزیزدلم حتی اگه بدترین و اضافه ترین کس زندگیتم ...

منم همینکارو کردم و خیلیم مهربانانه گفتم نمیدونستم شما و داداشمم میاین(حالا داداشم ک نمیاد بالا)ولی اونم گفتم که فقط شخص خودشو خطاب نکرده باشم ناراحت شه

ولی توی ذهنم خودم خیلییی اعصابم بهم ریخت! و باید اینجا بیان میکردم چون چندین بار اینکارو تکرار کرده بود

خواهرت اونجاست ،درستش اینه که زنداداشت هم دعوت کنید بالا ،مخصوصا که داداشت زحمت کشیده مادرت را برده ...

بله خیلی بده که داداشه نیست و همسرش تنهاست و مخصوصا خونه مادرشوهر دخترش هم هست عروس رو نگن 

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

حالا یه نفر مگه چقدر میخواد بخوره بابا،دلتونو بزرگ‌کنین

این حرف شما نشون از سادگیه

آدم باید روی اصول زندگی کنه 

غذا کم بیاد آبروی میزبان بره و میزبان مهمان هیچ کدوم سیر نشن و  مهمان بی عزت بشه خوبه؟ 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خواهرت اونجاست ،درستش اینه که زنداداشت هم دعوت کنید بالا ،مخصوصا که داداشت زحمت کشیده مادرت را برده ...

اون هیچوقت وقتی خواهرام میان بالا نمیاد و همیشه خودش مهمون داره! هربارم میاد یهویی میاد.

من امروز هزارتا کار دارم حتی یه ربع دیگ کلاس آنلاین دارم مدرس هستم وقت دعوت کردن اونو ک نداشتم

با خواهرم و بچه هاش راحتم ولی با اون رودربایستی دارم 

الان نزدیک دوماهه خونه مادرشوهرم که طبقه پایینه نرفتم حتی میبینمش خیلی وقتا سلام نمیدم اونم همینطور چون زیادی دلمو شکسته

ولی مننم نزدیک یه سال قبلا  مثل زنداداشت شبا برای شام میرفتم خونشون خیلی وقتا املت میذاشت یا چیزی ک من دوست نداشتم یا کم میومد  و بعضی وقتا میومدم خونه م غذا گرم میکردم یا کیک میخوردم مینوابیدم ی جوـرایی  عادت کرده بودیم ب این رفتنا تا جایی ک من ی شب بچه مو مهمون داشتم نبرده بودم پایین فردا شبش پدرشوخرم بچه رو تحویل نمی گرفت

الان می گم عجب سیریشی بودم من 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
این حرف شما نشون از سادگیهآدم باید روی اصول زندگی کنه غذا کم بیاد آبروی میزبان بره و میزبان مهمان هی ...

دقیقا همین حس رو داشتم که همه کم خوردن و حس بدی گرفتم واقعا