2777
2789
عنوان

بچه داری خیلی سخته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 138 پست
وای تازه بعد ۱۵ سال اینو میگی!من نمیتونم درک کنم این شدت از غر زدن و.. بچه داری خیلی سخته..ولی بیشتر ...

وای گیسو جان شما هم ک حرف بقیه رو میزنی حالا چون دیر بچه خواستیم باید از همه خوش گذرانی هامون چشم پوشی کنیم 

خسته شدم از بس همه گفتن غر نزن خدا رو شکر کن ک سالم ه رفلاکس و.... نداره همه ش میگن بچه تو ک کاری نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا حرف منم همینه...بچه داری سخت نیست..اون بچه داری از بچه ای سخته که داره اذیت میشه

گیسو جان منم یه پسر 4 ماهه دارم تا سه ماهگی نتونستم خودم تنهایی از پسش بربیام بچه من هم کولیک داشت رفلاکس و گوش دردم داشت پیش مامانم بودم 5نفری نمیتونستیم آرومش کنیم یه روز هممون نشستیم باهاش گریه کردیم واقعا دیگه کم آورده بودم نمیدونستم چیکار کنم بعد سه ماه کم کم خوب شد الان دیگه خوب خوبه فقط باهام میخنده و بازای میکنه

بستگی ب چه هم داره.بعضی بچه ها واقعا بچه داریو سخت یکنن.کم خوابن بد خوابن گریه کن و وابسته هستن اگه ...

مامانم میگه باید برم مشاوره 

میگه خیلی بچه داری رو بزرگ کردی  میگه چرا لذت میبری از این دختر آروم😍😍😍

مامانم میگه باید برم مشاوره  میگه خیلی بچه داری رو بزرگ کردی  میگه چرا لذت میبری از این د ...

میدونی چیه عزیزم آخه تو15 سال واسه خودت زندگی کردی گشتی تفریح کردی یه باره خیلی سخته اما شاید برای من که دو سال فقط بچه نداشتم و بعدش درگیر بودم عاد ت شده. یه کم برای شما تغییر وضعیت مشکل تر ه

مامانم میگه باید برم مشاوره  میگه خیلی بچه داری رو بزرگ کردی  میگه چرا لذت میبری از این د ...

اگه بچت آرومه که مشکل از خودته.شاید افسرده شدی.ولی اگه مثل پسر من بدقلق و بدخواب باشه حق داری من که دیگه عصبی شده بودم

من می توانم  
گیسو جان منم یه پسر 4 ماهه دارم تا سه ماهگی نتونستم خودم تنهایی از پسش بربیام بچه من هم کولیک داشت ر ...

دقیقا منم خونه مامانم یا مادرشوهرم میرفتم چندنفری از پس بچه بر نمی اومدیم ب من میگفتن خونه پس چی کار میکنی چطوری ب کارات میرسی بعد فکرکنخود  مم خوابالو

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
آهان یه نکته دیگه چهار ماهگی شبا هی نمیخواد پوشک عوض کنی خواب بچه هم خراب میشه. شیر خشک هم امتحان کن

من از شیر دادن متنفر بودم از همون اول شیر خشک دادم

اخه تو کلاسها گفتن هر دو ساعت یکبار پوشک عوض بشه

میدونی چیه عزیزم آخه تو15 سال واسه خودت زندگی کردی گشتی تفریح کردی یه باره خیلی سخته اما شاید برای م ...

دقیقا خودم هم همین حس رو دارم روز شماری میکنم بدم سر کار دوست داشتم از ماه اول بعد از زایمان برگردم سر کار

من بچه داری کردم..و از اعماق ته بدنم میدونم بچه داری چه شکلیه

دقیقا منم زیاد بچه درو برم بود از خواهر گرفته تا خواهر زاده برادر زاده میدیدم ک اصلا آزاری ندارن ک همه چی روتینه واسه همینم خیلی دوس داشتم بچه بیارم اما بچه من با اون یزی ک دیده بودم خیلی فرق داشت و من اصلا آمادگیشو نداشتم.ایشالا ک بچت سلامت و البته ک آروم باشه 

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
محدثه جان هر سنی سختی خودش ک داره بچه ۴ ماهه هم سختی داره دیگه همین ک ۳ ساعت یکبار گرسنه شه شیر میدم ...

اتفاقا دکتر پسرم گفت اگه خود بچه هر سه ساعت بیدار نشد و شیر نخورد تو خواب بهش شیر بده چون قندش افت میکنه و خیلی خطرناکه

پسر من 3 صب میخوابه هر دوساعت بیدار میشه شیر میخواد

من انقد سختی دیدم که الان میگم خدارو صدهزار مرتبه شکر که پسرم خوب شده

تو دوران بارداریم استراحت مطلق بودم