2777
2789
عنوان

بچه داری خیلی سخته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 138 پست
مامانم میگه باید برم مشاوره  میگه خیلی بچه داری رو بزرگ کردی  میگه چرا لذت میبری از این د ...

نه دیگه پس راحت طلبی خواهر بالاخره مامان شدن ی سختیایی داره دیگه

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم زیاد بچه درو برم بود از خواهر گرفته تا خواهر زاده برادر زاده میدیدم ک اصلا آزاری ندارن ک ه ...

آره واقعا آدم تا خودش بچه بزرگ نکنه.نمیتونه سختیشو حس کنه.بچه خواهر و برادر فرق داره چون تو مسئولش نیستی

من می توانم  
دقیقا منم خونه مامانم یا مادرشوهرم میرفتم چندنفری از پس بچه بر نمی اومدیم ب من میگفتن خونه پس چی کار ...

بابام هنوزم بهم میگه واسه بچت باید 5 تا پرستار بگیری یکی نمیتونه از پسش بربیاد

من بچه کوچیک خونم دوتا آبجی و یه داداش دارم هر کدومشون دو تا بچه دارن همه تعجب میکنن که بچه من انقد اذیتم میکنه وای که وقتی یادش میفتم بدنم میلرزه تا نصف شب تو با ماشین تو خیابونا دور میزدیم چون کولیک داشت همینجوری آروم میشد

عزیزم منم دوتا پسر شش ماهه دارم وای فقط با هم دعوا میکنن ولی خوب اغلب چون من سر کارم با پرستارامیمونن

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 
چرا؟؟؟ دو سه سال؟؟؟؟ پس کی تا صبح میخوابن؟

از وقتی که حامله شدم تا الان که پسرم چند روزه دیگه وارد 20 ماهگی میشه

دلم برای یه خواب راحت و سیر تنگ شده

به نخوابیدن عادت کردم دیگه

خیلی آروم ه 😍😍😍😍ولی بالاخره وقت منو میگیره دیگه 

عه پسر منم داره میره توی ۴ ماه.من شیر هودمو میدم.

ساعت ۱۱ یا ۱۲ شب پوشکشو عوض میکنم.بهش تا جا داره شیر میدم.بعدش میخوابه.حدود ۵ یا ۵/۵ ساعت گاهی هم ۶ ساعت پشت هم میخوابه.بعدش حدود ساعت ۵ یا ۶ با صدای ملچ ملوچ کردن دهنش بیدار میشم😍😍😍 باز بهش شیر میدم .معمولا بعد شیر دادن یک ساعت دیگه میخوابه بعدش دیگه بیدار میشه.بازم شیرش میدم و جاشو عوض میکنم.بعد با هم بازی میکنیم تا ۱۰ یا ۱۱.بازم میخوابه منم غذامو درست میکنم...

اصلا شیر خودتو ندادی ؟تو همون بیمارستان شیر خشک دادی؟

حدود یک ماه روزی یکی دو بار شیر خودم را دادم

بله از روز دوم تولد از صبح ش تو بیمارستان شیر خشک دادم 

خیلی هم راضی ام ک شیر ندادم😏😏😏

آره واقعا آدم تا خودش بچه بزرگ نکنه.نمیتونه سختیشو حس کنه.بچه خواهر و برادر فرق داره چون تو مسئولش ن ...

فرمایش شما ک متین اما من تو پستای قبلمم گفتم بچه هایی  دور و برم بزرگ شدن خیلی بی دردسر و آروم بودن و من با اون فکر منتظر بچم ودم اما مدل بچه من طوری بود ک همه تعجب کرده بودن یعنی خودشونم اذعان داشتن ک بچشون خیلی راحتتر از بچه من بوده

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢