2777
2789
عنوان

بچه داری خیلی سخته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 138 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونایی که هنوز بچه ندارن و میگن نه سخت نیست و غر میزنی و فلان بزارید بچتون به دنیا بیاد بعد نظرتونو اعلام کنید ما که هنوز تجربه ای نداریم که نظر بدیم آواز دهل از دور خوش است😐

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒

منم قراره تو یه شهر غریب بچه رو تنها بزرگ کنم..ولی میگم بچه داری دست تنها شرف داره به این بارداریه پر استرس من😢

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اونایی که هنوز بچه ندارن و میگن نه سخت نیست و غر میزنی و فلان بزارید بچتون به دنیا بیاد بعد نظرتونو ...

من بچه داری کردم..و از اعماق ته بدنم میدونم بچه داری چه شکلیه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مهتاب جون خدا بچه ها تو حفظ  کنه 😍😍 اتفاقا بغلی نیست ولی نمیشه بذارم زمین برم صبحانه بخورم د ...

خب اون ۲دقیقروباهاش حرف بزنوبرگردپیشش 

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
اگه نمیخوابه یه چیزیش هست یا گشنشه یا درد داره . 4 ماهه که خیلی اسونه باز بگی بچه دو ساله سخته چون ی ...

محدثه جان هر سنی سختی خودش ک داره بچه ۴ ماهه هم سختی داره دیگه همین ک ۳ ساعت یکبار گرسنه شه شیر میدم باید آروغ بزنه بعدش پوشکش رو عوض کنم بعدش تا میام بخوابم دوباره از نو شیر دادن و باقی قضایا 

نمی گم نمیخوابه اتفاقا خیلی قشنگ میخوابه ولی هر ۳ ساعت یکبار شیر میخوره 

اونایی که هنوز بچه ندارن و میگن نه سخت نیست و غر میزنی و فلان بزارید بچتون به دنیا بیاد بعد نظرتونو ...

منم همیشه همین حرفارومیزدم.الان پسرم 3ماهشه پوستموکنده خیلی کمبودخواب دارم تاصبح بیداره وگریه میکنه ...

منم قراره تو یه شهر غریب بچه رو تنها بزرگ کنم..ولی میگم بچه داری دست تنها شرف داره به این بارداریه پ ...

دقیقا منم می گفتم  ب دنیا بیاد راحت میشم ولی قدر بارداری رو بدون اصلا کاری بهت نداره ک 

ب دنیا بیاد همش نگرانی 

نکنه رفلاکس داشته باشه نکنه کولیک داشته باشه لگنش سالم ه یا نه و هزار تا فکر و خیال دیگه و خسته میشی از بی خوابی و ....

بفرما نمونه ش😁

بستگی ب چه هم داره.بعضی بچه ها واقعا بچه داریو سخت یکنن.کم خوابن بد خوابن گریه کن و وابسته هستن اگه مثل پسر من بعلاوه همه اینا ریفلاکسم تا 6 ماهگی داشته باشن ک دیگه بدتر.خواهر من دو تا بچه داشت براحتی بزرگشون کرد و اصلا اذیت نشد اما بچه من پدرمو درآورد توبه کردم دیگه بچه بیارم نه فقط خودم مامانمو خواهرمم تو کَف اذیتاش بودن و همه میگن بچت کوچیک بود خیلی بدقلق و آویزون بود😫😫😫😆😆😆..

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
مهتاب جون خدا بچه ها تو حفظ  کنه 😍😍 اتفاقا بغلی نیست ولی نمیشه بذارم زمین برم صبحانه بخورم د ...

کم کم این کارو انجام بده رو رو/ک بگیر براش کنار ببین صبحانه بخور.. تو میگی از 8 شب تا 8 صبح میخوابه خیلی خوبه که پسر من اصلا نمیخوابید  همیشه 6 صبح هم بیدار بود