2777
2789

شماره شما رو راننده داره. نیاز نیست شرکت بهش بده چون در صورتی که آدرس شما رو پیدا نکنه باید بتونه باهاتون تماس بگیره 

حالا که مزاحمت شده اول بلاکش کن و حتما زنگ بزن به پشتیبانی شرکت و اسم و شماره و پلاک ماشینش رو که توی گوشیت داری بهشون بده.

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اسنپ به راحتی شماره نمیده. چون من حلقه ام تو ماشین جا مونده بود از طریق پشتیبانی پیگیری کردن و از من از اون آقا اجازه گرفتن که شماره هامون رو بدیم به هم دیگه.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره شما رو راننده داره. نیاز نیست شرکت بهش بده چون در صورتی که آدرس شما رو پیدا نکنه باید بتونه با ...

شماره مخفي گذاشتن جديدا.كه از اين مشكلات پيش نياد.ولي استارتر ميگه اسنپ نبوده

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
شماره شما رو راننده داره. نیاز نیست شرکت بهش بده چون در صورتی که آدرس شما رو پیدا نکنه باید بتونه با ...

فقط در حالتی که مسافر محسوب بشی و سفر کنسل نشده باشه شماره رو داره همینطور شما. بعدش فقط شماره پشتیبانی اسنپ رو گوشی شما خواهد بود.

عجب، من فك ميكردم خودش رفته شماررو گرفته. منهي ايني كه من رفتم باهاش اسنپ نبود البته.   

باشه الان زنگ ميزنم ميگم بهشون

فقط اومدم بگم 😐😐

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
فقط در حالتی که مسافر محسوب بشی و سفر کنسل نشده باشه شماره رو داره همینطور شما. بعدش فقط شماره پشتیب ...

چه خوب

اسنپ و تپسی خیلی خیلی امن تر از تاکسی و آژانس هستن به نظر من. اگه شماره رو نداشته باشن که دیگه عالی

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چي بگي؟

😐😐

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
چه خوب اسنپ و تپسی خیلی خیلی امن تر از تاکسی و آژانس هستن به نظر من. اگه شماره رو نداشته باشن که دی ...

آره اسنپ خیلی خوب و به صرفه هست و همه جا در دسترس.داخل شهر مدام استفاده می کنم. البته من جاهای پرت و دور اگر بخوام برم با آژانس میرم چندساله اشتراک داریم و مطمئن هستم ازشون. 

من یه بار چندسال پیش رفته بودم قاب گوشیم عوض کنم اونوقتا

N73داشتم مدام قابش رو عوض میگردم خوش خوشانم بود که گوشی نو میشه انگار !مردک برای خودش یه پیام خالی داده بود پاکشم نکرده بود منم می‌گفتم خدایااین شماره کیه من همچین پیامی ندادم

بعد دیدم چندروز بعد پیام داده پیام عاشقانه !

حدس زدم اون باشه،یعنی مطمئن بودم چون اصلا مزاحم نداشتم

خییلی لجم گرفت رفتم به صاحبکارش گفتم مردم به شما اعتماد میکنن چرا سواستفاده میکنن کلی عذرخواهی کرد

چند روز بعدش دیدم انگار انداختتش بیرون عوضی رو

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
الان پيام داده كه شماره شما رو خود شركت براي جلب رضايت داده. انگار قتله كه شماره بدن بره رضايت بگير ...

به پشتیبانی زنگ بزن و بگو اول شما باید از من اجازه میگرفتی و بعد اگه اوکی میدادم شمارم رو میدادی به راننده. الانم مزاحمم شده اگر جلوش رو نگیرین از راننده و شرکت شکایت می کنم.

من یه بار چندسال پیش رفته بودم قاب گوشیم عوض کنم اونوقتا  N73داشتم مدام قابش رو عوض میگردم خوش ...

خوبه كه بيرونش كردن... قرار نيست هر زني مسافرشون ميشه كه مزاحمش شن، تازه من ازاونا نيستم كه بيرون ميرن خيلي آرايش ميكنن و اينا خيليم معمولي ميرم بيرون

اسنپ به راحتی شماره نمیده. چون من حلقه ام تو ماشین جا مونده بود از طریق پشتیبانی پیگیری کردن و از من ...

عزیزم اسنپ به محض اینکه راننده اکی میکنه درخواستتو هردو شماره همو میبینین😁 واسه شمااحتمالا چون بعد پیاده شدنتون بوده و شمارشو برنداشتی اینطور شده