2777
2789

دوستان من اصلا دگ رد دادم با این ادم تو زندگی چندین بار برای طلاق رفتم قعر خونه بابام اینا خلاصه شوهرم هزار و یک مورد بدی داره ولی خسیس نبود ۱ ساله تقریبا انقدر خسیس شده جوری که من حتی یکماه یکماه میشه یک غذای بیرون نمخورم برای پول دادن لباس و لوازم ارایش غر میزنه نمیده ولی برای خودش هرهفته کفش جدید میخره به قران معتاده به کفش هر هفته تا نهایتا ۳ هفته یک کفش جدید میخره از بس کفش خریده دگ جا ندارم بزارم ماهی ۱ تیشرت که اصلا حتمیه همه کفشا و لباس هام اورجینال صدرصد بعد من ریملم تموم شده پول نمیده شامپو ضد ریزشم تموم شده پول نمده ناخن و مژه ارایشکاه ک کنسله کل امسال فکر کنم ۵ تومن بیشتر بهم نداده 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید ولی فکر کنم کسی تو زندگیشه مردا مثل ما خانما نیستن برای دل خودشون به خودشون برسن انگیزه و دلی ...

همیشه از همون اول ک باهاش اشنا شدم همین بود 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋