2777
2789

اینکه زن حتما کار کنه و مستقل باشه و نصف هزینه های زندگی مشترک رو بده.

اینکه حتما ورزش کنه و باشگاه بره تا هیکلش رو فرم باشه 

اینکه حتما باید ناخن ها و موهاش بهش رسیده باشه و روتین پوستی داشته باشه و به خودش برسه 

اشپذی و نظافت منزل هم که هنوز به صورت سنتی بیشترش با زنه ، حتی اگه یه مردی یه بار ا‌شپذی کنه نمیگن وظیفش بوده و میگن لطفش بوده اما زن باید حتما دستپختش عالی باشه .

همه ی اینا به کنار مسئولیت های بیولوژیکی پچه دار شدن و زایمان هم که همه مشکلاتش با زنه .

به نظرتون این همه توقع از زن ها نرماله ؟ یا من ادم تنبلی هستم که یا نمیتونم به بعضی از این کارها برسم یا نصفه نیمه میرسم؟

نه نرمال نیست واقعا 

این موضوع هم خود خانم ها به صورت شدید تر به وجود اوردن 

هر کسی باید با توجه به علاقه خودش و توان خودش جلو بره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توقع رو این مرد ذلیل هایی که عاشق مردن و فک میکنن شوهر چه 💩 هست به وجود اوردن

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

کسی از من یکی لااقل توقع باشگاه وناخن ومو نداره

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/