2777
2789
ظاهرش فوق العادس براهمین مرددم😭😂ولی قیافشم خیلی مهمه هردفعه میبینمش ی مدل ریش و...تغییر میده خودشو ...

ن اگ کسیو دوست داشته باشی با بدترین حالت هم میخایش

اینکه خاستن تو بنده ب اینکه ريشش چ مدلیه بعدا پسیمونت میکنه 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
ن اگ کسیو دوست داشته باشی با بدترین حالت هم میخایشاینکه خاستن تو بنده ب اینکه ريشش چ مدلیه بعدا پسیم ...

نمیدونم خیلی نیست اشناشدیم یکماهه همش فعلا تومرحله دودلیم عشق و عاشقی هنوز نیس

من اون چهره باکتشو دوس داشتم رفته ریشو تیز زده حس بدی گرفتم 

«ادمین اینستاگرام» سایتتونم 🥰♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خیلی نیست اشناشدیم یکماهه همش فعلا تومرحله دودلیم عشق و عاشقی هنوز نیسمن اون چهره باکتشو دوس ...

خب این حس تو بدرد نمیخوره عزیزم 

و حست فیکه و ممکنه بعدا ناراحتت کنه چون دیگه نمیتونی دوسش داشته باشی 

البته ی حالت دیگم هست ک کمتر مواقع پیش میاد 

اینه ک عشق بینتون یهو زیاد بشه و توعم واقعا به خودش علاقه پیدا کنی ن به استایل و چهره اش 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
خب این حس تو بدرد نمیخوره عزیزم و حست فیکه و ممکنه بعدا ناراحتت کنه چون دیگه نمیتونی دوسش داشته باشی ...

درسته فعلا گذاشتم زمان بگذره ببینم چی میشه دارم سعی میکنم عقلانی تصمیم بگیرم ن احساسی🫠🥲😑

«ادمین اینستاگرام» سایتتونم 🥰♥