2777
2789
عنوان

چه حق و حقوق رو خوبه از همسرمون بگیریم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 108 پست
من از این میسوزم که هیچ وقت مثل دخترای دیگه نبودم و همیشه طرف مقابلم رو درک کردم و قطعا بیشتر از ۱۴، ...

امیدوارم طرف مقابل هم متقابلاً قدرت رو بدونه.چون خودم تجربه داشتم که هر چی کوتاه بیای قدردان نداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وکالت طلاق و 

حضانت  فرزندان و اشتغال  و تحصیل  رو دارم . 

اگه الان بود بازم میگیرفتم  .

من وقتی اینو مطرح کردم اول بقیه مخالف بودن  

گفتم من برای آرامشم این حقوق رو میخوام  هر کی راضی نیست به سلامت 

خوشحالم هستم که این کار رو انجام دادم  

من علاوه بر اینا مهریه هم داشتم ولی همون روز عقد بخشیدم کلشو  .

آدم برای زندگی یه پشتوانه میخواد یکی به مهریه دل خوشه یکی به این حقوق 

از حقتون نگذرین 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

حق مسکن

ببخشید تا حالا حق مسکن ندیده بودم
میشه بگید چیه؟

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

من از این میسوزم که هیچ وقت مثل دخترای دیگه نبودم و همیشه طرف مقابلم رو درک کردم و قطعا بیشتر از ۱۴، ...

دقیقا دقیقا منم همینطورم 😂

تازه به من فمنیست ام میگن

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

کاش یه حق هم بود که مرد خیانت کنه به هفت قسمت مساوی تقسیم بشه .چقدر خوب میشد خخخخخ

دقیقا😂🤣

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

من وکالت طلاق و حضانت فرزندان و اشتغال و تحصیل رو دارم . اگه الان بود بازم میگیرفتم .من وقتی این ...

آفرین به شما👏دقیقا

من تمامی حقوق رو گرفتمتحصیل، حضانت ، طلاق ، اشتغال ، خروج از کشورمسکن

موافقم با همش ولی من خودم به شخصه حق مسکن و نمی‌پسندم که خانم تعیین کنه! البته بستگی به شغل اون آقا هم داره ...

آفرین به شما👏دقیقا

خوشبخت بشی 

♥️♥️

حتما هم با مشاور حقوقی صحبت کن قبل عقد  چون اینا علاوه بر عقدنامه باید ثبت حقوقی بشه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕