یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در کل من نمیپسندم این حق و ... آخه یه چیز توافقیه ! بستگی به خیلی چیزا داره مثلا اگر کسی همسرش نظامی باشه و یا شغلی باشه باید یه استان خاص فعالیت کنه خب این حق خیلی مسخره است که به خانم داده بشه !
موافقم با همش ولی من خودم به شخصه حق مسکن و نمیپسندم که خانم تعیین کنه! البته بستگی به شغل اون آقا ...
حق مسکن گاهی به داد آدم میرسه .
منظورم برای تعیین تکلیف و دوری و نزدیکی به خانواده نیست با صحبت حل میشه این مسائل ولی وقتی اقا مثلا تعهد کاری نسبت به یک ارگان داره ( مثلا پزشکی که در طرح هست ) اینجور موقع ها چون اجازه جایه جایی نمیدن خانم اگر شکایت کنه روال جابه جایی و انتقال اقا و تغییر محل طرحش سرعت پیدا میکنه .
درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕
شما حق حضانت هم نداشته باشید حق نداره بچه تو ازت بگیره که نشونت نده بچه مثلا پیش پدر در هفته دو روز با مادر کل مخارج هم پدرش میده در کل بچه پیش دو طرف هست ولی وظیفه اصلی با پدر