2777
2789
عنوان

چه حق و حقوق رو خوبه از همسرمون بگیریم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 108 پست
تعیین می‌کنی کجا زندگی کنید

اها اینو مگه همه ندارن ؟
چیز اضافه ای نیست

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

شما اول لیست تمام حق هایی که میتونی بگیری رو سرچ کن
بعدش دیگه هر چقدر که تونستی ازش بگیری

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها اینو مگه همه ندارن ؟چیز اضافه ای نیست

در کل من نمی‌پسندم این حق و ... آخه یه چیز توافقیه ! بستگی به خیلی چیزا داره مثلا اگر کسی همسرش نظامی باشه و یا شغلی باشه باید یه استان خاص فعالیت کنه خب این حق خیلی مسخره است که به خانم داده بشه ! 

موافقم با همش ولی من خودم به شخصه حق مسکن و نمی‌پسندم که خانم تعیین کنه! البته بستگی به شغل اون آقا ...

حق مسکن گاهی به داد آدم میرسه . 

منظورم برای تعیین تکلیف و دوری و نزدیکی به خانواده نیست با صحبت حل میشه این مسائل ولی وقتی اقا مثلا تعهد کاری نسبت به یک ارگان داره ( مثلا پزشکی که در طرح هست ) اینجور موقع ها چون اجازه جایه جایی نمیدن خانم اگر شکایت کنه روال جابه جایی و انتقال اقا و تغییر محل طرحش سرعت پیدا میکنه . 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

یعنی بعد طلاق بچه واسه تو مرد بره دنبال خوشی

آخه ممکنه آدم بعد طلاق بچشو نبینه دلش تنگ بشه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

موافقم با همش ولی من خودم به شخصه حق مسکن و نمی‌پسندم که خانم تعیین کنه! البته بستگی به شغل اون آقا ...

چرا اتفاقا به درد یسریا میخوره...

خصوصا الان شرایط من با طرفم همینطوره 

میدونم ۲ ،۳ سال بعد ازدواح میخواد زور کنه بریم شهر خودشون 

اتفاقا دنبال ی همچین چیزی بودم نمیدونستم وجود داره

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

شما اول لیست تمام حق هایی که میتونی بگیری رو سرچ کن بعدش دیگه هر چقدر که تونستی ازش بگیری

اولین باره میبینم ی آقا نسبت به اینا گارد نگرفت

آخه ممکنه آدم بعد طلاق بچشو نبینه دلش تنگ بشه

شما حق حضانت هم نداشته باشید حق نداره بچه تو ازت بگیره که نشونت نده بچه مثلا پیش پدر در هفته دو روز با مادر کل مخارج هم پدرش میده در کل بچه پیش دو طرف هست ولی وظیفه اصلی با پدر

اولین باره میبینم ی آقا نسبت به اینا گارد نگرفت

حقه دیگه چرا باید گارد گرفت

کسی نمیگه از حقتون بگذرید. وقتی ازدواج کنید متوجه منظورم میشید ک توافقی میشه یچیزایی و یسری‌شرایط ب ...

هیچوقت به توافق و صحبت دل نبند همون اول محضری حقتو بگیر تموم بشه بره

حقه دیگه چرا باید گارد گرفت

آفرین👏 به امید اینکه بقیه آقایون هم به این درک برسن

آفرین👏 به امید اینکه بقیه آقایون هم به این درک برسن

امیر چیه متوجه نشدم

شما حق حضانت هم نداشته باشید حق نداره بچه تو ازت بگیره که نشونت نده بچه مثلا پیش پدر در هفته دو روز ...

اتفاقا مشکلم با اون در هفته دو روزه دیگه

مادر مگه با هفته ای دو‌روز از بچش سیر میشه