2777
2789
عنوان

ببینید حضرت عباس با من چیکار کرد

5261 بازدید | 141 پست

سال پیش رفتم باشگاه شوهرم اومد دنبالم اومدید خونه پسر ۲سالم بازی میکرد یهو خوابید بعد از نیم ساعت بلندش کردم غذا بدم بهش دیدم بلند نمیشه استرس گرفتیم کلی به صورتش سیلی زدم اما فایده نداشتش

با گریه بدبختی رفتیم بیمارستان توی راه کلی التماس حضرت عباسو کردم گفتم اسمشو بخاطر تو گذاشتم عباس همه بخاطر اسمش بهم طعنه زدن ولی من با اقتدار گفتم مگه باوقار تر از اسم عباس داریم فقط زاااار میزدم رسیدیم بیمارستان بهش اکسیژن وصل کردن و بردن آنژیو کت وصل کنن بهش گفتن هیچ عکس العملی نداره صد درصد باتری خورده گفتم باگریه نه توخونه دم دست باتری نداریم بعدش زنگ زدن دکتر اومد که دکتر مثلا معروفی بود با توهین بهم گفت کجا بودی که بچه اینطور شد تومادری بچتو گذاشتی رفتی معلوم نیست چیشده بهش

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من چون حالم خوب نبود فقط التماسشون میکردم خوبش کنن همین بعدش بردنش آی سی یو و چن تا آزمایش گرفتن و گفتن صد درصد مواد خورده گفتم به پیر به پیغمبر موادی نداریم گفتن حرف نزن بعد بهش دوبل ضد مخدر زدن دوبل فکر کن

بعد من چون حالم خوب نبود فقط التماسشون میکردم خوبش کنن همین بعدش بردنش آی سی یو و چن تا آزمایش گرفتن ...

بعد جواب آزمایشا منفی شد و مارو بردن بخش بستری پسرم صبح خوب شده بود و مارو مرخصی نمیدادن من گفتم خودم امضا میدم گفتن نه رئیس بیمارستان هم بیاد مرخص نمیکنیم

بعد جواب آزمایشا منفی شد و مارو بردن بخش بستری پسرم صبح خوب شده بود و مارو مرخصی نمیدادن من گفتم خود ...

بعد پرستارا میومدن سر بزنن میگفتن میخاستی مواد ندی بچت هی تحقیرم میکردن پیش بقیه ی خانومای اونجا