2777
2789
عنوان

ببینید حضرت عباس با من چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5262 بازدید | 141 پست
اینکه شوهرم رفته بود با رئیس مجدد صحبت کنه دکتره به رئیس میگفته بچه مواد مخدر نخورده ما بهش دوبل ضد ...

عامل بیهوشی پسرم هم این بود که بخاریمون لولش دراومده بوده و مونو اکسید کربن تنفس کرده بوده و چون اون ضعیف بوده درگیر شده بوده

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالاحضرت عباس باهات چیکار کرد

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

عامل بیهوشی پسرم هم این بود که بخاریمون لولش دراومده بوده و مونو اکسید کربن تنفس کرده بوده و چون اون ...

ببخشیدا خاک توسر شوهرو منبودم خاک اون خراب  شده رو به توبره میکشیدم کثافتا خرابکاری کردن لااقل زبونشونم نمیبستن. 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

بله اینجا مشغوله شیطونیه😁

خدا حفظش کنه برات. خیرشو ببینی 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

ببخشیدا خاک توسر شوهرو منبودم خاک اون خراب شده رو به توبره میکشیدم کثافتا خرابکاری کردن لااقل زبونش ...

دکتر احمق حتی نمیتونست تشخیص بده

از من ترسیده بود به گفته ی خودش

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

شدم حضرت عباس عباسم رو دوباره داده

خداروشکر 😍

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

دکتر احمق حتی نمیتونست تشخیص بدهاز من ترسیده بود به گفته ی خودش

خداعباستو حفظ کنه. ی کتک حسابی به شوهرت بزن 😅