2777
2789
عنوان

شوخرم میخواست خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 27 پست
اره تا حالا ب این شدت نبود

خب زیاد ناراحت نشو رگ حماقت آدم بعضی وقتا بیرون میزنه من خودمم همینم زود جونم و اقدام احمقانه ازم سر میزنه ولی بهش بگو دیگ پای بچه رو وسط نکشه 

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد گناه بچه تون چی بود این وسط خدایا این مردا چرا انقدر کصخل‌ و بی غیرت شدن

دقیقا زنا هم بدتر شدن وقتی که همه دارن به سمت کفرو شیطان میرن اون از وضع حال بچه ها تو خیابون اینم اینا همینا که روشنفکرن هیچ چار چوبی برا زندگیا طرح نمیکنن دین براشون شوخیه و افتادن تو دام شیَطون

رنگ ارامش غیرت خانواده امن کم رنگو کم رنگ تر داره میشه تو ادما

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

اسی کجایی پس؟بیا پاسخگو باش!قسم دروغم که خوردی😐

بچم بمیره اگه یه کلمه دروغ گفتم زیرش مغازه داریم سه طبقه مال خودمونه کسی نیست چهارطبقه است کسی مستاجر نداریم چون هنوز تکمیل نیست طبقه های دیگه

هه....
دقیقا زنا هم بدتر شدن وقتی که همه دارن به سمت کفرو شیطان میرن اون از وضع حال بچه ها تو خیابون اینم ا ...

چ ربطی ب دین زنا داره اخه 

من ن مسلمونم نه اسلام سرم میشه ولی بهترین زندگی رو دارم

ایشون سلامت روان نداره شوهرش

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن