دعوامون شد شدید اول میخواست منو خفه کنه چند بار گردنم نمیتونم تکون بدم یهو سرشو گوبید به دیوار بعد رفت سر پشت بوم چهار طبقه خودشو آویزون کرد با التماس آوردمش بالا ب مرگ بچم عزیزم پرپر بشه اگه الکی بگم همش حقیقت پشتوانه ندارم برا طلاق میترسم ازش جلو بچم میخواست منو خفه کنه این موقع شب
خب زیاد ناراحت نشو رگ حماقت آدم بعضی وقتا بیرون میزنه من خودمم همینم زود جونم و اقدام احمقانه ازم سر میزنه ولی بهش بگو دیگ پای بچه رو وسط نکشه
خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیاسی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد گناه بچه تون چی بود این وسط خدایا این مردا چرا انقدر کصخل و بی غیرت شدن
دقیقا زنا هم بدتر شدن وقتی که همه دارن به سمت کفرو شیطان میرن اون از وضع حال بچه ها تو خیابون اینم اینا همینا که روشنفکرن هیچ چار چوبی برا زندگیا طرح نمیکنن دین براشون شوخیه و افتادن تو دام شیَطون
رنگ ارامش غیرت خانواده امن کم رنگو کم رنگ تر داره میشه تو ادما
دقیقا زنا هم بدتر شدن وقتی که همه دارن به سمت کفرو شیطان میرن اون از وضع حال بچه ها تو خیابون اینم ا ...
چ ربطی ب دین زنا داره اخه
من ن مسلمونم نه اسلام سرم میشه ولی بهترین زندگی رو دارم
ایشون سلامت روان نداره شوهرش
خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیاسی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن