2777
2789
عنوان

خانمایی که رابطتتون با همسرتون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 75 پست

چرا گفتی آخه 

که چی بشه مثلا 

اولا اونا که همیشه طرف بچه خودشونو میگیرن 

دوما این یعنی ما انقدری بالغ نشدیم که خودمون مشولاتمونو حل کنیم شما بیاید حل کنید و نظر بدید یعنی همون دخالت 

بعدم بزرگترا قاطی بشن دعوا و بحث بزرگتر میشه

احترام همیشه بینمون بوده حتی تو بحث و دعوا و تنش. واسه هر چیز کوچیکی از هم تشکر کردیم‌. خانواده طرف مقابل رو عین خانواده خودمون دونستیم و احترام گذاشتیم. همیشه ابراز علاقه داریم حتی تلفنی. وقتی خونه هستیم با هم زیاد صحبت میکنیم. از جزئیات ناخوشایند چشم پوشی میکنیم. هر شب قبل از خواب به هم یاداوری میکنیم که چقدر همو دوست داریم و خوشحالیم از بودن همدیگه. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ۲۱ ساله اردواج کردیم اوایل بد بودمردا یکم پخته بشن بهتر میشن دوست داشتن و احترام مهم ترینهالبته د ...

مشکل اینه بد اخلاقه و بلد نیست محترمانه حرف بزنه

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

ما ک اوایل ازدواج زیاد دعوا میکردیم همسرمم زبونش تلخ بود یهو یچیزی میگفت از صدتا فحش بدتر میسوزوندت

منم زبونم که بنزین بود همش جوابشو میدادم اونم منفجر میشد 

اما بعد ها با خودم گفتم چقدر بیکاری توام. 

جوابشو نمیدم اصلا سرم تو کار خودمه مگر محترمانه 

سعی میکنم حرمتا از بین نره چون دیگ احترامی باقی نمیمونه احترام هم نمونه چشاتو باز میبندی دهنتو باز میکنی دیگ فاتحه اون زندگی خونده میشه.

دعوا رو هم کش نمیدم اصن 

بیشتر مشکلاتم حل شده . ولی من اصلا قهر و دعواهامونو حتی به مادرمم نمیگم.

هر چی میکشیدم از این زبون بی صاحاب بود

شوهرم برا خونه مادرشم خرید میکنه 

گوشت،میوه برنج همه چی هر چی برا خودمون بخره برا اونم میخره 

ولی خب با خودم گفتم مگ بچش نیس زحمت کشیده بزرگش کرده 

من مگ میتونم مادرمو ندید بگیرم نه نمیشه.

بمن چه .پول منم نیست پول خودشه. اصلا نمیپرسم ازش اینارو چی گرف کب رفت کی اومد .خودش میدونه

مسائل زندگیت فقط به خودتون مربوط یه طوری رفتار کن که حتی بچه تم نفهمه باید خیلی با گذشت باشی خیلی چیزارو نادیده بگیری الان یه تایپیک دیدم از این که همسرش رفته بود چیس و پفک خونه ی مادرشوهرش خریده بود ناراحت بود درصورتی که این مسئله واکنش نداره باید بپذیری و هیچی نگی اینجوری زندگیت راحتره

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
احترام همیشه بینمون بوده حتی تو بحث و دعوا و تنش. واسه هر چیز کوچیکی از هم تشکر کردیم‌. خانواده طرف ...

الهی شکر ،از چشم بد دور باشید ،مشکلم اینه ایشون هیچ حرفی با من نداره ،هر حرفی هم داشته باشه با دعوا و توهین و بی احترامیه .من مریض شدم ،کم اوردم  خیلی تلاش کردم درستش کنم نشد ،تازه روح و روان خودمم بهم ریخت

من که از دستش راضی نیستم و هرکاری کردم تغییر نکرد هنوزم بی احترامی ها و توهیناش رو داره من فقط بخاطر ...

منم مشکلم همینه  کلا نمیفهممش   

یه جایی باید کوتاه اومد بیخیال شد چون واقعا هم نمیشه کاری کرد اون طرف درست کرد.. باید باهاش کنار اومد با مشکلات جنگیدکه متاسفانه تحمل زیاد میخواد 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

مسائل زندگیت فقط به خودتون مربوط یه طوری رفتار کن که حتی بچه تم نفهمه باید خیلی با گذشت باشی خیلی چی ...

فقط خدای من شاهده  من چقدر گذشت کردم  و الان تموم اعصاب و بدنم نابوده 

یکی از مشکلات منم با شوهرم همینه ولی با گفتن مشکلاتت به خونواده شوهرت فقط و فقط اونارو با خودت دشمن میکنی و باعث میشی پشت سرت پرش کنن و اوضاع خونه بدتر شه تازه اگه خودشون اهل تیکه انداختن نباشن

با گفتن مشکلاتت به خونواده شوهرت فقط آزار و اذیت روحی بیشتری میشی

خسته و دلشکسته...

الان ما هر چی بگیم شما یه توجیهی براش داری چون اعتقاد داری تمام تلاشت را کردی و همه مشکل از شوهرته و دیگه هبچ راهی نمونده

هر موقع این تفکرت را کنار گذاشتی باید نظر دیگران رابپرسی

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻