2777
2789
عنوان

حسرت چه چیزی به دلتون مونده🥺

162 بازدید | 36 پست

پیشاپیش بگم درخواست دوستی ندید🙏

خودم حسرت یه دوست و رفیق که هم فکر و همراه باشه

بشدت احساس تنهایی میکنم

این روزا یه خلا بزرگ دارم تو زندگیم وقتایی که یه اتفاق هیجان انگیز افتاده و من نمیتونم برای خانواده م تعریف کنم

وقتایی که خراب کاری میکنم وقتایی که ذوق میکنم ناراحتم دلم میخواد غر بزنم و خیلی وقتای دیگه.

بعضی وقتا خرافاتی میشم میگم طلسمم کردن که کسی تو زندگیم نیست ولی میدونم همچین چیزی امکان نداره. میدونم اخلاق بد زیاد دارم ولی بداخلاق ترین آدمی نیستم که میشناسم

تیپ و قیافه و شغل خوبی هم دارم اما متاسفانه رفیقی که دلم میخواد و پارنتر ندارم و به شدت بابتش دلگیر و ناراحتم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

من حسرت پول نامحدود وسفرای خارج از کشور 

یعنی پولو میخام برااینکه یسره توسفر باشم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم اگ پول داشتم مهاجرت میکردم ی کشور دیگ باشوهر و بچم زندگی میکردیم وهرروز استرس جنگ نداشتم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کلا زندگی تنهایی رودوس دارم فقط خودم وشوهرم حوصله هیچکسیوندارم

من حسرت پول نامحدود وسفرای خارج از کشور یعنی پولو میخام برااینکه یسره توسفر باشم

من اگه پولش رو داشته باشم بازم تو حسرت همسفرم🥲

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

اینکه خدارو ببینم بگم ببین تو میتونی جای من اینجوری اینجا زندگی کنی؟

خخخخ

من اگه پولش رو داشته باشم بازم تو حسرت همسفرم🥲

خخخ الاهی بگردم 

ولی باور کن پول که باشه همه میان باهات کلی رفیق داری 🤣

الانم اگ پول داشتم مهاجرت میکردم ی کشور دیگ باشوهر و بچم زندگی میکردیم وهرروز استرس جنگ نداشتم

مطمئنم روزهای خوبی در انتظار کشورمونه💓

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘