2777
2789

دانشگاهش چطوریه؟ خوابگاه داخل دانشگاست یا بیرونه؟ و اینکه اگه ساکن تهرانید، از تهران به شیراز هر چند وقت یه بار رفت و آمد میشه کرد؟

از خوابگاه و دانشگاهش خیلی اطلاعاتم دقیق و به روز نیست نمیتونم کمکت کنم ولی بابت رفت و آمد دستت بازه ،بخوای با هواپیما بری و بیای زیاد اذیت نمیشی تا جایی که میدونم ولی خب با اتوبوس میدونم اذیت کننده ست ،قطارم هست که در جریان نیستم دقیقا ولی بد نیست اونم باز ...

کلا رفت و آمد بستگی به خودت داره که در توانت هست بری و بیای یا نه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی سال پیش اونجا درس خوندم. دانشگاه خیلی خوبی بود و اسانید با سوادی داشتیم. خوابگاه ها پراکنده بود در سطح شهر. رفت و آمد هم بستگی به این داره که چند واحد بردارید و برنامه کلاس ها چطور باشه و بتونید با بچه های کلاس هماهنگی کنید و برید

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خیلی سال پیش اونجا درس خوندم. دانشگاه خیلی خوبی بود و اسانید با سوادی داشتیم. خوابگاه ها پراکنده بود ...

ممنون عزیزم. من تهرانم و تا حالا جای دور نرفتم. نمیتونم ۴ یا ۵ سال اونجا میتونم بمونم یا نه

ممنون عزیزم. من تهرانم و تا حالا جای دور نرفتم. نمیتونم ۴ یا ۵ سال اونجا میتونم بمونم یا نه

چرا که نه، اکثرا از شهرهای دور میان.‌ حتی از شمال، مشهد و تبریز هم هم کلاس داشتم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
شما اونجا درس خوندین؟ رشته تون چیه؟

نه ،سالها پیش از آشناهامون اونجا بودن برای دهه هشتاده که خوابگاهی نبودن  ،خودم یه دانشگاه دیگه ام ،از همکلاسیام اونجا بودن در رابطه با خوابگاهش خبر ندارم ولی شنیدم اوکیه برای دخترا کلا شرایطش 

پزشکی میخونم ولی یه دانشگاه دیگه