2777
2789
عنوان

حسرت چه چیزی به دلتون مونده🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 36 پست

بچه

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنم روزهای خوبی در انتظار کشورمونه💓

انشالله من همچین خوشبین نیستم هفته اینده گفتن ی خبراییه..

ازدواج کن با ی ادم درست و بچه دار شو انشالله زندگی قشنگی خاهی داشت نیازی ب رفیق و فلان نداری دیگه 

الانم بچسب ب درس وکار فقط 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

پول:)یه چیزیو که میخوام بخرم بدونه اینکه چندسال منتظر باشم

منم قبلا که شاغل نبودم خیلی حسرت میخوردم

الان پولدار نیستم ولی خدارو شکر میتونم برای خودم خرید کنم

انشالله شماهم به زودی😍😍

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

انشالله من همچین خوشبین نیستم هفته اینده گفتن ی خبراییه..ازدواج کن با ی ادم درست و بچه دار شو انشالل ...

ازدواجم کردی ک 

بچه بیار ازتنهایی درمیای 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بخاطر پول بیان؟ میخوام صد سال کسی نیاد😄

واقعیت همینه خب ‌..پول داشته باشی همه دورتن 

کسی واسه قیافت نمیخادت که 

برای نیتت صلوات فرستادم عزیزم💓انشالله به زودی مامان خوشگلترین بچه های دنیا میشی😍😍😍

قربونت برم مرسی❤️

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

انشالله من همچین خوشبین نیستم هفته اینده گفتن ی خبراییه..ازدواج کن با ی ادم درست و بچه دار شو انشالل ...

در مورد درس و کار چشم عزیزم🤗💓

ازدواج خیلی ریسکه فکر نکنم بتونم کسی رو انتخاب کنم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

واقعیت همینه خب ‌..پول داشته باشی همه دورتن کسی واسه قیافت نمیخادت که

نه عزیزم رفاقت برای پول نیست اگه برای پول باشه اسمش رفاقت نیست

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘