2777
2789
چند زبان بلدید؟

طبیعتا دوتا دیگه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فارسی ، انگلیسی ، آلمانی حالا تازگی بفکر یادگیری زبان فرانسوی هم افتادم

الان انگلیسی و آلمانی رو کامل فولی؟ 

چه عالی

من زبان سوم دارم اسپرانتو میخونم

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

زبان مادری که فارسیه هیچیدوم انگلیسی اینم سومی که شروع کردم

زبان مادری هیچکس در ایران فارسی نیست هرکسی فارسی صحبت میکنه ریشه اش به یکی از زبانهای عربی کوردی ترکی بلوچی و ... برمیگرده شما فقط فارسی رو بلدید مثل همه مردم ایران که زبان مادریشون فارسی نیست ولی فارسی را کامل بلدن

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

منم هنوز رو انگلیسی قفلم و بعدش همینکارو میکنم😅

یه پست هست تو یوتیوب انگلیسی در ۲۴ ساعت

من که هنوز کامل ندیدم ولی کامنتارو خوندم سنین بالا و از صفر باهاش کلی جلو افتاده بودن از صفر تا ۱۰۰ انگلیسی توی ۲۴ ساعت همچی گفته بود

اینجا نمیشه لینکشو فرستاد وگرنه میفرستادم ببینی اگه یوتیوب داری

چون انگلیسی دیگه زبونیه که میشه خودخوان یادگرفت و کمتر کسی پول کلاس میده

ایشونم عالی توضیح داد

زبان مادری هیچکس در ایران فارسی نیست هرکسی فارسی صحبت میکنه ریشه اش به یکی از زبانهای عربی کوردی ترک ...

من زبان مادریم فارسیه. 

اره انگلیسی و آلمانی فول هستم افرین موفق باشی

به به چه عالی

شماهم موفق باشی 

من اسپانیایی رو خیلی دوس دارم ولی چون بشدت سخته و تلفظاشون شبیه رو آوردم به اسپرانتو😂😭