2777
2789
ممنونم ازت دختر موفق

قربونت برم

توهم به خودی خود قوی و موفق و با اراده ای

فقط باید شروع کنی،انگلیسی راحت ترین زبانیه که میتونی یاد بگیری و بقیه زبان ها از انگلیسی پدید اومدن

پس ازش برا خودت غول نساز تو میتونی

فایتینگ✨

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

زبان مادری هیچکس در ایران فارسی نیست هرکسی فارسی صحبت میکنه ریشه اش به یکی از زبانهای عربی کوردی ترک ...

همه اینایی هم که گفتی زبان مادریشون فارسی دیگه

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اینایی هم که گفتی زبان مادریشون فارسی دیگه

الان ترک و عرب و کورد زبان مادریش فارسیه؟ نمیدونم من بد میگم یا شما نمیفهمی من چی میگم

تنها قوم در جهان که زبان اصیل و مادریش فارسی هست تاجیک ها هستن

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

قربونت برمتوهم به خودی خود قوی و موفق و با اراده ایفقط باید شروع کنی،انگلیسی راحت ترین زبانیه که میت ...

مرسی ازت عزیییییزم

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
چرا انقد عقده ای و پیگیری هرجا تاپیک میزنم میای زر میزنی آخهدو دیقه برو تاپیکای دیگه شیفتم نباش انقد ...

چرا فکر میکنی من پیگیر توئه یه الف بچم؟!!؟؟!زر زدن که کار تو خاندانته وقتی میری تو تاپیک مردم بو میکشی و زر زر میکنی مثل شپشم میچسبی ول نمیکردی اون شب در صورتی ک تاپیک مشخص بود جوابشم مشخص بود ولی توی عقده ایی اومده بودی دوساعت داشتی نطق میکردی

بعدم وقتی زر میزنی بعدم سریع قفل میکنی فکر میکنی زرنگی ک جوابتو نگیری

بخدا منم حوصله ادم حوصله سربری مثل تورو ندارم ریپ نزن ک جوابی نگیری اون قورباغه خورم تورو شناخته سگ محلت میکنه

الان ترک و عرب و کورد زبان مادریش فارسیه؟ نمیدونم من بد میگم یا شما نمیفهمی من چی میگمتنها قوم در جه ...

بله فارسیه، این حرفی که میزنی اصلا معنا نداره، بیشترین زبانی که یک فرد تو ایران بلد و باهاش اخت شده زبان فارسی، اولین کلمه بچه ای که متولد میشه بابا مامان آب دست و.. هست تو مدرسه هم فارسی میخونه و مینویسه، نمیدونم پس چطور میگی نیست، اگه زبان دیگه ای بلده زبان دومش حساب میشه چون اکثرا اندازه فارسی به اون زبان مسلط نیستن

بله فارسیه، این حرفی که میزنی اصلا معنا نداره، بیشترین زبانی که یک فرد تو ایران بلد و باهاش اخت شده ...

اتفاقا شما حرفت معنی نداره الان تو شهرهای بزرگی مثل تبریز ارومیه اردبیل زنجان و ... که یه قسمت بزرگی هست روزمره مردم فارسی حرف میزنن ؟ یک درصدم فارسی حرف نمیزنن حتی اداره جاتشون 

حالا فقط اونجا رو مثال زدم باقی چی 

اون مناطق شاید یک نفر توی عمرش فقط ۱ درصد از عمرشو به فارسی صحبت بکنه اونم موقع خوندن کتابی فارسی یا شعری فارسی مابقی زندگیشون ترکی هست 

مثلا همین مورد برای ترکمن ها قشقایی ها گیلک ها اعراب هم صادقه

😂 فک کنم از منطقه زندگیت ۵ کیلومتر دورتر نرفتی این حرفو میزنی 

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

اتفاقا شما حرفت معنی نداره الان تو شهرهای بزرگی مثل تبریز ارومیه اردبیل زنجان و ... که یه قسمت بزرگی ...

من به خیلی از استان های ایران سفر کردم و فکر نمی‌کردم لازم به منشن کردنش باشه، وقتی یکی اسم یه گیاه یا حتی میوه رو اسم پیدا نمیکنه براش یعنی اون زبان اولش نیست یا حتی اگه باشه زبان مادریش نیست، اون زمان قدیم بود که اینطور بود که تو زبان خودشون به همچی واقف بودن، بعدم اگه ایرانی باید اینطور باشه که هست، زبان مادری میشه فارسی چون زبان کل کشوره، اگه نمیخوای قبول کنی که بحثش جداست وقت همدیگرم نگیریم، موفق باشی

من به خیلی از استان های ایران سفر کردم و فکر نمی‌کردم لازم به منشن کردنش باشه، وقتی یکی اسم یه گیاه ...

شما هر اسم گیاه یا میوه که بگی معادلش در ترکی هست با اینکه بیش از ۳۰ الی ۴۰ درصد زبان فارسی هم از ترکی تشکیل شده و شما روزانه استفاده میکنی مثل بشقاب قاشق قابلمه اتاق دیوار و ... حالا خنده داره از این زبان بگی و بگی که اونا زبانشون قدرت نداره اتفاقا شما هیچ سفری نکردی چون اگه میکردی میدیدی اونجا هیچ کس به زبان فارسی صحبت نمیکنه

واقعیت تلخه چرا میزنی جاده خاکی ؟

برای ۱۰۰ درصد میوه ها و گیاهان ک گفتی در شهرهای ترک به زباان ترکی میگن برای نمونه :

سیب = آلما 

گلابی = آرمود

سیب زمینی = یرآلما 

تخم مرغ = یومورتا 

درخت = آغاج

گل محمدی = قزل گول

و ..... هیچکس تو تبریز نمیگه سیب یا گلابی همه کر کر میخندن بهش 🤣

زبان مشترک فارسیه منم منکر نیستم ولی زبان مادری خیر 

چرا فکر میکنی من پیگیر توئه یه الف بچم؟!!؟؟!زر زدن که کار تو خاندانته وقتی میری تو تاپیک مردم بو میک ...

@niniyar‍ 

لطفا پیگیری کنین

من هردفعه دیگه گذر کردم یا تاپیکو بستم میاد تو تاپیک جدید باز طومار میکنه

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.