2777
2789
عنوان

بلاخره نوزادمو بغل کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 31 پست

حقیقت میگم بهت 

اونایی که میگن بغلش نکن بغلی میشه درسته دم ب دیقه باید بگیری بغل وگرنه گریه میکنه بعد وقت نداری کارای خودتو کنی 

اوناییم که میگن باید بچه بغل کنی از نظر روانشناسی درسته 

حتی از ی سنی به بعد بچه ها دچار اضطراب جدایی از مادر میشن عملا جدا کردنشون مساوی با گریه بی انتها معلوم نیست کی ساکت بشن 

شما اندازه نگه دار هرجا لازم بود بگیر بغل

همیشگی نگیر بغل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم استفاده کن از کوچولو بودن الانش، تروما که فکر نمیکنم شه چون خیلی بچست یادش میمونه یعنی ؟

بغلی بشه کمک میگیری از یکی مگه چند سال اینطوریه که بغلش نکنی؟

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

اول اینکه دلم نی نی خواست

دوم یه تحقیقاتی کردن که هر موقع بچه بغل میخواد باید بغلش کنی سیستم ایمنی ش قوی میشه

دو گروه بچه بوده تو پرورشگاه به گروه بغل کردن و شیر دادن به یه گروه از روی تخت شیر دادن

گروه دوم بعد از یه مدت همه شون فوت کردن دور از جون

هر چقدر میخواد بغلش کن بزار تو بغلت آرامش داشته باشه

(همین الان دلم بغل مامانمو خواست)

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

والا مامانم ک بغلم میکرد کودکی  زیر دو سالگی😂البته یادم نمیا ولی از وقتی ک خودم شناختم مادرم بعد دو سالگی ن بوسی کرد ن بغلی منم الان نمیتونم ببوسمش حس خاصی ندارم

ب نظرم ۲ سالگی ب بعد بیشتر تاثیر داره 😂🤣چون بچه یادش میمونه

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

ببین عزیزم هرچیزی درحد اعتدال خوبه بغلش کن ولی نه زیاد نه وقت خواب نه اینکه بغلت باشه کار کنی یا مدااام ازصبح تا شب نشسته باشی بغلت باشه...

حقیقت داره بچه بغلی میشه عادت میکنه خودت از کار و زندگی میفتی...

نمونه بارزش دختر من 

من از نوزادی میزاشتمش زمین میرفتم یکم کار خونه رو انجام میدادم میومدم پیشش بازی میکردم دوباره میرفتم مامانم کلللی نق به جونم میزد این بچه داری نیست تو داری اذیتش میکنی!!! نتیجه اینه دختر من سه سالشه وقتی باخودمه اکی هستش خودش بازی میکنه خودش گاهی میوه میخوره در طول روز کلا خیلی کم میام پیشش به کارام میرسم ولی امان از روزی که کار داشته باشم بیرون بخوام بچم و بسپارم ب مامانم جییییغ و گریه که مامان جون نباید از پیش من بلند شه کار کنه حتی برا اب خوردن و دسشویی رفتنش هم جیغ و گریه میکنه اون روز مامانم عصبی شد گفت نمیتونم بچت و نگه دارم خیلی ادایی هست!!! گفتم مادرمن مقصر خودتی فکر کردی بهش محبت میکنی میشینی میگیریش تو بغلت هییییچ کاری نمیکنی اینه نتیجش...متاسفانه بهش برخورد

دوست عزیز اینو گفتم که بدونی بغل گرفتن زیادی هم خوب نیست