sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 4834 عنوان همش فکر میکردم تهرانی ها اخلاق های خاصی دارن تا اینکه رفتن توی حسینیشون 147 بازدید | 10 پست من توی کربلا رفتم حسینیه تهرانی ها نظرم عوض شدن چقدر متشخص مرتب باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره 1404/05/21 | 16:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 18263 مگه بقیه. مردم. ایران. غربتی. وعقب افتاده ان؟ 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه تیکر بارداری نیست قبل از صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
_مهرگان عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 6883 مگه قرار بود چجوری باشن بندگان خدا؟🤣 آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 8071 مگه بقیه. مردم. ایران. غربتی. وعقب افتاده ان؟ عجله نکن فکر می کرده تهرانیا بدن اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 8071 از قدیم گفتن خوبی از خودته اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 18263 عجله نکن فکر می کرده تهرانیا بدن اخه من خوشم نیمد 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه تیکر بارداری نیست قبل از صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 8071 اخه من خوشم نیمد یبار دیگه بخونخودش اهل شهر دیگستصور می کرده تهرانیا اخلاقای بد دارنحالا رفته تو موکبشون نظرش عوض شده به نظرش بد نیستنهمه جا خوب و بد داره البته اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16363 هفت ساله تهران زندگی میکنمبشدتتتتت مردمان با فرهنگ و ادم حسابی داره البته خارج یسری... حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 18263 یبار دیگه بخونخودش اهل شهر دیگستصور می کرده تهرانیا اخلاقای بد دارنحالا رفته تو موکبشون نظرش عوض شده ... اهوم درسته 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه تیکر بارداری نیست قبل از صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 4834 مگه بقیه. مردم. ایران. غربتی. وعقب افتاده ان؟ قصد جسارت نداشتم من خودم شیرازیم میگم من قبلاً خیلی بد شنیده بودم ولی متفاوت بود باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره