2777
2789
عنوان

مادر شوهری ک خود ب خود قهر کرده😑

107 بازدید | 6 پست

بچه ها ما دوساله نامزدیم چند وقت پیش بین منو نامزدم ی مشکلی پیش اومد ک ب خانواده ها کشیده شد و خلاصه ک حل شد حالا از اون روز و حتی توی اون ده روزی ک من و نامزدم باهم قهر بودیم ن تنها زنگ نزد ک بعد اینکه مشکلمون حل شد هم زنگ نزده ب من 

الان نزدیک ۷۰ روزه ک من خونشون نرفتم و این خانم خود ب خود بدون کوچکترین بحثی با من قهر کرده و زنگم نمیزنه ک حتی بگه چرا نیمدی اینم بگم من قبلش با دعوت خونش میرفتم

خیلی برام جالبه ک خانواده من چقدر درگیر این مشکل ما شدن هرچند اشتباه ک ب خانواده کشیده شد و این خانم عین خیالش نبود ک بعد دوسال ممکنه ب هم بخوره این نامزدی تازه قهرم کرده😂الان ب نظرتون چکار کنم اگ زنگ زد ب رو خودم بیارم یا نه 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می‌شود...💖🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی رو به روی خودت بیاری؟ چه اهمیتی داره نظرش؟ میخوای بهش بگی دخالت کنه تو زندگی ات؟شاید محرم هست اگر ...

چ شلوغی اخه وقتی هیچ وقت چیزی جز احترام ندیدن از من این طرز برخورد درسته؟ بعد من ک نمیگم چرا دخالت نکرد میگم لااقل ی زنگ میزد بعد دوماه میگفت بیا بشین 

من باشم چیزی نمی گمتازه مادرشوهر طلبکارها چرا زنگ نزدم کرذه نرفتم سر بزنم البته منم خودم رو جایی چتر ...

منم همش با دعوت رفتم و اومدم عادت ندارم بدون دعوت جایی برم مخصوصا الان ک نامزدم