2777
2789
عنوان

منافذ باز پوست

389 بازدید | 41 پست

بچه ها من خیلی زود زود جوش میزنم

و روی بینی و گونم منافذ باز دارم که از فاصله نیم متری هم کاملا مشخصع

سرم بیتروی استفاده کردم ولی خوب نشد 

چه کار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین مشکلو برای منافذ بینی دارم

به منم بگید

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

منم خودم منافذ دارم ولی تا حالا هیچ‌کار نکردمتعریف سرم نیاسینامید اوردینری و ماساژ یخ رو شنیدم امتحا ...

منم چند روز ماساژ یخ دادم اما خب صورتم قرمز میشد و تنبلی کردم نزدم تا نتیجه رو ببینم

ولی سرم نیاسینامید رو امتحان میکنم این سری

اسمشو زیاد شنیدم ولی واقعا خوب میشن منافذ؟ شما تجربشو داشتین؟

من تقریبا یک ماهه استفاده میکنم.

البته دو جلسه هم فشیال انجام دادم.

به همراه ساشه کلاژن و آبرسان 

نتیجه خوبی گرفتم.

منم چند روز ماساژ یخ دادم اما خب صورتم قرمز میشد و تنبلی کردم نزدم تا نتیجه رو ببینمولی سرم نیاسینام ...

آره منم چند باری زدم چون پوستم حساس و روشنه قرمز شد و میسوخت ببین نباید یخ رو مستقیم بزنی باید داخل نایلون یا پارچه تمیز بپیچی فقط در حد چند ثانیه بزنی و برداری وگرنه میسوزه پوست 

میشه ی خانم خوش سرزبون بیاد.

نامزدم اول راهی داره واسم کلاس میذاره و هعی میگه دخترعمم منو دوست داشت فلانی عاشقم بود و من کلی خاطرخواه داشتم.من خودم کلی خواستگار داشتما اما چون دوست ندارم مستقیم تو صورتش اینو بگم دوست دارم یکی قبول کنه زنگ بزنه وقتی پیش نامزدمم ازم خواستگاری کنه... ک یکم خودشو جمع کنه . میشه لطفا یکی کمک کنه🥲

ژل الوئه ورا بزن هرروز بعد که خشک شد بشورش منم دارم هرروز میزنم میتونم بگم ۷۰ درصدش درست شده اینجام خیلیا میگفتن ازش نتیجه گرفتن حتما امتحان کن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘