2777
2789
عنوان

جواب دادن به مادرشوهر

186 بازدید | 18 پست

بچه ها من جدیدا با مادرشوهرم مثل خودش رفتار میکنم جوابش میدم البته شوهرم گفته جواب بده باهرکی مثل خودش باش بعد مادرم میگه با مادرشوهر دربیوفتی جواب بدی پسرشو ازت میگیره باسیاست و این حرفا کاری میکنه پسرش ازت زده بشه راست میگه مادرم؟از بس مادرشوهرم بده واقعا دیگه نمیتونم چیزی نگم

باسیاست باش حتما 

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری

گاهی با شوخی و خنده جواب بده گاهی سکوت سیاست رفتاری داشته باش.برخورداتو کم کن

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مودبانه بگو هرچی میگی. هرچند ک کسی ک شیشه خرده داره مودبانه هم بد برداشت میکنه و داستانش میکنه

روانیه زنه دق داده منو چندساله واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم

ببین من چندسال چیزی‌نمیگفتم. دروغ میگف‌ توصورتم من چیزی‌نمیگفتم یهو طغیان کردم همپن درجا چشم تو چشم دروغشو گفتم ک اینجوری‌نیس‌ یا‌چرا‌اینجوری‌میگیریهو  یخ کرد زد زیر‌خنده موند خودش. الان اننننننقد حواسش ب‌رفتاراش‌هست ب‌همسرم گفتم مادرت عووووضضضض شده 

parasoo1989@
ببین من چندسال چیزی‌نمیگفتم. دروغ میگف‌ توصورتم من چیزی‌نمیگفتم یهو طغیان کردم همپن درجا چشم تو چشم ...

منم میگم از این بعد اینجوریم مامانم میگه نههه جوابشو نده زیرگوشتم زد چیزی نگو سوهرتو پر میکنه طلاقت بده راسته؟

خب وقتی شوهرت خودش میگه جوابشو بده توام دیگه نذار بهت بی احترامی بشه.حداقل شوهرتم نباید اجازه دخالت ...

خیلی تلاش کردیم هم من هم همسرم تا درست شه نشد منم دیگه خسته شدم