2777
2789

پسری که ماهی حدود ۲۲ تومن درآمدشه

یه ماشین معمولی داره 

یه مغازه ازخودش داره 

دانشجو ارشد

سنش ۲۴ وایناهست

از لحاظ ظاهری وتیپ خیلی معمولی 

شخصیتی چیر زیادی نمیدونیم درحدی که خوش خندست وکلا چیز بدی ازش دیده نشده

جزئیات دیگه رو باید بیشتر آشنا شد

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر میخوای ازدواج کنی نه. چون اسن سن پسرا دنبال ازدواج نیستن معمولا

آدم ازدواجی هست

فقط بخاطر سنش‌‌؟

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

مغازه و ماشین ماله خودشه عالیه که

بله برای خودشه

میشه درچندسال آینده زندگی خوبی رقم زد؟

یکمم حس میکنم بیخیاله زیاد اهل توجه نیست

تو رابطه نه. ولی توی شناخت آره

توی رابطه آشنایی منظورمه به قصدازدواج

توی رابطه آشنایی منظورمه به قصدازدواج

آره میگم خب تو رابطه آشنایی نمیرم خیلی رسمی دو سه بار باهاش حرف میزنم ببینم اصا حرف زدنش چجوریه و چه شخصیتی داره ، کم کم اجازه میدم باب آشنایی بیشترو باز کنه.  

آره میگم خب تو رابطه آشنایی نمیرم خیلی رسمی دو سه بار باهاش حرف میزنم ببینم اصا حرف زدنش چجوریه و چه ...

درسته

حقیقتش بایبار دیدن هیچ حسی شکل نگرفته ونه بدم اومده نه خوشم اومده

کاملا معمولی

اگه قدش بلند باشه و چشم ابروش مشکی خوشگل باشه اره

قدش معمولی

اونجوری هم نیست😂 خیلیییی معمولی

ولی اگه دختر خیلی سر باشه ممکن نیست دوروز دیگه بگه لیاقتم آدم بهتری بود‌‌؟

درستهحقیقتش بایبار دیدن هیچ حسی شکل نگرفته ونه بدم اومده نه خوشم اومدهکاملا معمولی

حس که قرار نیس شکل بگیره. باید شناخت اتفاق بیفته. چن بار ببینیش سوالاتو بپرسی ببینی با شخصیتش جوری یا نه . اخلاقش دستت بیاد کم کم

حس که قرار نیس شکل بگیره. باید شناخت اتفاق بیفته. چن بار ببینیش سوالاتو بپرسی ببینی با شخصیتش جوری ی ...

اهدافمون خیلی مشترکه.هردوهم آینده نگر وبه فکر پیشرفتیم

یکم تفاوت توی بحث مذهبی بودنه