2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه دنیای قبل و بعد بچه کاملا باهم فرق داره آزادی آرامش تنهایی خیلی از هزینه های فردیت همه چیت و ازت میگیره 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

فعلا بااین شرایط بی آبی و جنگ اشتباهه واقعا بزار اگه شرایط درست شد بیار

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من عاشق پسرمم هیچ موجودی رو بع اندازه اون رو زمین دوسش ندارم 

ولییی ولی محدودیت های خیییلی زیادی واسمون ایجاد کرده جاهایی که میرفتیم و کارایی کع قبلا میمردیم خیلیا کنسل شدن دیگع تایمت خوابت غذا و خوراکت هیچی دست خودت نیس 

لطفا لایک ننمایید🗿
در صورتی که خودت بد بار بیاریش یا مثل دوست من شوهرت جنبه بچه دار شدن نداشته باشه بنظر من همین دو حال ...

بلد نیستم چجوری تربیت کنم اعتقاد دارم مامانم به شدت ما بچه ها رو بد تربیت کرده و از روشش متنفرم اما نمیدونم خودم باید چیکار کنم بجز یکسری چیزهای کوچیک

عزیزم بچه خیلی شیرینی‌ها داره ولی خوب سختی هم داره 

به نظرم باید از قبل در مورد سختی هاش آگاهی داشته باشی که با آگاهی پا تو این مسیر بزاری

بچه داری میتونه یه دانشگاه باشه 

کلا تحولات زیادی ایجاد میکنه تو زندگی و یه حس شیرین ناب با خودش میاره که من جای دیگه تجربش نکرده بودم

اگر حالات افسردگی داری اگر برنامه زندگیت روی روال هست و اگر به هم بخوره عصبی میشی اگر هدف های داری ک ...

از بین اینها هدف که بهش نرسیدم رو دارم اونم قبولی ارشدع

الان داری پادشاهی میکنی

ارامشتو بهم نریز

بچه دهن ادمو….

بالا هم که گفتن تربیت ربط داره

ربطی نداره همه ی بچه ها شیطونن و گریه و جیغ و داد و بهونه گیری رو دارن زبطی به تربیت نداره

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
از بین اینها هدف که بهش نرسیدم رو دارم اونم قبولی ارشدع

پس ممکنه برات پیش بیاد 

البته اگر کمکی داشته باشی اوکی هست میتونی هم بچه داری و هم ادامه تحصیل رو با هم هندل کنی 

من خودم دکترا خوندن هدفی بود که هنوزم برام حسرته

البته لیسانس رو با وجود نوزاد گرفتم و برای ارشد هم دو تا شدن و توی غربت بودم و همسرم هم هیییییچ کمکی نمیکرد

واقعا سخت بود و حس پشیمونی به سراغم میومد که چرا برنامه ریزی درست نداشتم