2777
2789

بچه بیار که بهش عشق‌ بدی 

بیار و طوری تربیتش کن که به مردم خدمت کنه 

اونوقت بهترین مار رو کردی حتی اگر وسط جنگ و کم آبی باشه، 

تا وقتی خودخواهانه نگاه کنیم بچه هامون هم خودخواه میش۰ن وقتی فردی رو تحویل جامعه بدی که خودخواه نباشه خدا میدونه چه قدر به نسل های بعدی کمک کردی 

بلد نیستم چجوری تربیت کنم اعتقاد دارم مامانم به شدت ما بچه ها رو بد تربیت کرده و از روشش متنفرم اما ...

حالا من بر عکس شما مامانم بشدت خوب بار آورد به شخص من که دخترش بودم ولی روش اون رو بچه الان جواب نیست نباید سخت بگیری این راهی که باید باهاش روبه رو بشی هرچی سخت بگیری حساس باشی بیشتر اذیت میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سنت سی سال به بالاس اگع شاغل نیستی و اگه شرایط مالی و اعصابت اوکیه فقططط در این صورت بیار

سنم زیر ۲۵

وضعیت مالی و اعصابم خوبه ولی شاغلم هستم کارمند رسمی ام نمیتونم هم انصراف بدم یعنی من نباید هیچوقت مادر بشم چون مزدور دولتم😔

حالا من بر عکس شما مامانم بشدت خوب بار آورد به شخص من که دخترش بودم ولی روش اون رو بچه الان جواب نیس ...

مامان من جیغ جیغو و عصبی بود هنوزم هست اصلا از تربیتش راضی نیستم

سنم زیر ۲۵وضعیت مالی و اعصابم خوبه ولی شاغلم هستم کارمند رسمی ام نمیتونم هم انصراف بدم یعنی من نباید ...

شرایطت کپ منههه 

ببین خیلی فشار رومه خیلی 

درس کار بچه خونه شوهر....

از الان عزا گرفتم کارم شروع شد بچمو چیکار کنم پیش کی بذارم 

همسنامو میبینم هنو ازدواج نکردن حتی 

عاشق و شوهر و پسرمم ولی خیلی فشار میوفته روم بعضی وقتا 

مخصوووصااا اولای بچع داری

لطفا لایک ننمایید🗿
شرایطت کپ منههه ببین خیلی فشار رومه خیلی درس کار بچه خونه شوهر....از الان عزا گرفتم کارم شروع شد بچم ...

عه چه جالب مثل همیم

شما ۹ ماه مرخصی گرفتی؟ خب نمیشد یک سال دیگه هم بدون حقوق بگیری؟ من میخوام اینکارو بکنم اگر بشه

خیلی مردد ام بچه بیارم یا نه اگر میشع ایدیتو بده یک جا با هم حرف بزنیم راهنماییم کن

سنم زیر ۲۵وضعیت مالی و اعصابم خوبه ولی شاغلم هستم کارمند رسمی ام نمیتونم هم انصراف بدم یعنی من نباید ...

تا سنت کمه توان و انرژیت در اوجه قدر بدون 

سن که میره بالا آدم این توان و حوصله رو برای بچن داری نداره

به نطر من بیار تا سه سالگی پیشش باش اگر بعد میتونی بزاری مهد به سرکارت هم برسی

اگر خییلی کارت برات مهمه میتونی از خانواده کمک بگیری 

تا سنت کمه توان و انرژیت در اوجه قدر بدون سن که میره بالا آدم این توان و حوصله رو برای بچن داری ندار ...

نمیتونم تا سه سالگی پیشش باشم کلا ۳ سال در طول خدمتم میتونم مرخصی بدون حقوق بگیرم کع نمیتونم همین اول همشو استفاده کنم ۹ ماه فقط مرخصی با حقوق دارم برای زایمان

خانواده ها هم مامان خودم تربیتش بده دلم نمیخواد بچمو بزارم پیشش مادرشوهرمم دختراش نمیزارن بچمو نگه داره مجبورم یا بزارم مهد یا هم پرستار داخل خونه استخدام کنم

عه چه جالب مثل همیمشما ۹ ماه مرخصی گرفتی؟ خب نمیشد یک سال دیگه هم بدون حقوق بگیری؟ من میخوام اینکارو ...

چون دانشجو هم بودم کل بارداریم سر کلاس و امتحانات بودم😥 

ولی بعدش مرخصی گرفتم و تک و توک رفتم 

ولی بالاخره چی؟ باید بچمو بذارم و برم... چع الان چه یک سال دیگه 

باش درخواست دادم عزیزم

لطفا لایک ننمایید🗿
چون دانشجو هم بودم کل بارداریم سر کلاس و امتحانات بودم😥 ولی بعدش مرخصی گرفتم و تک و توک رفتم ولی با ...

کجا میزاریش؟ حتما کسیو داری برات نگه داره منع بیچاره چی بگم