2777
2789
عنوان

دخترا پسرا بیاین

115 بازدید | 20 پست

من رو یکی کراشم خیلیییییی خوبه لنتی 

ولی خیلی درونگراعه 

نمیدونم ولی من کلا به پسرایی که سر ساکتن جذب میشم تا حالا هر چی کراش داشتم اینجوری آروم بودن

ولی خودم خیلی دلقکم پر حرف نیستما 

به نظرتون این جور پسرا از آدمی‌ مثه من خوششون میا. یا نه ؟ 

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چرا نیاد

خیلی دلقکما خیلیییی

مثلا همه میگن چمیدونم دختر باید لطافت داشته باشه من اصن ... 

خودت ادامش برو 😂😂

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

بستگی داره😐

نه حالا با این چیزایی که گفتم 

آخه دو تا درونگرا با هم دوست باشن حوصلشون سر نمیره 😂😐

نه اتفاقا خیلی خوبه برونگرایی؟

برونگرا هم نیستم 

ممکنه با یکی حال کنم خیلی باهاش حرف بزنم و مسخره بازی در بیارم 

ممکنه از یکی حالم بهم بخوره اصن نگاش نکنم

وای منم رو یکی کراش زدم همینجوریه

خودت ساکتی یا شلوغ ؟ 

خیلی دلقکما خیلییییمثلا همه میگن چمیدونم دختر باید لطافت داشته باشه من اصن ... خودت ادامش برو 😂😂

دلقک یعنی چی ؟؟ببین آدمای ساکت کلا حوصله ندارن یکی بشینه حرف بزنه همش کنارشون یا چ و می‌دونم همش مزه بریزه

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤