2777
2789
عنوان

گیر کردم چیکار کنم

151 بازدید | 28 پست

رو یکی از پسرای فامیل کراش بودم ولی قیدشو زدم،، حالا یه خاستگاری دارم دوست و همسایه این پسره هستش و یه ماهی هست باهم چت میکنیم ک باهم بیشتر اشنا شیم،، این پسره ک فامیل هس بهم پیشنهاد داد چیکار کنم حالاا 🤔😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتاش خوبن اما من دلم پسرفامیل میخاد ولی اگه بفهمه با اون پسره باهم چت میکنیم قبول نمیکنه،، بنظرت چی ...

اون پسره بلاک کن یا مثلا به یه بهونه ای تموم کن

ولی اگ فامیل قبول کنی و بفهمه با این پسره بودی ممکنه وسط راه ولت کنه

یکی از همسایه هامون شوهرش دو روز بعد عروسی ولش کرد فک کن

اون پسره بلاک کن یا مثلا به یه بهونه ای تموم کنولی اگ فامیل قبول کنی و بفهمه با این پسره بودی ممکنه ...

خب منم دقیقااا مشکلم اینه، اگه اون بفهمه ب فنا میرم،، ولی خب من با خاستگار چت میکنم ن رل و دوستی که باهم اشنا شیم اگه خاستیم بهم خوردیم ازدواج میکنیم اگه هم نه ک هیچ

خب منم دقیقااا مشکلم اینه، اگه اون بفهمه ب فنا میرم،، ولی خب من با خاستگار چت میکنم ن رل و دوستی که ...

بنظر خودت چت آشنایی‌آشناییه 

اما اون پسر فامیل چنین فکری نمیکنه ها 

مثلا ی جوری باید خودت بهش بگی ببینی واکنشش چیه

بنظر خودت چت آشنایی‌آشناییه اما اون پسر فامیل چنین فکری نمیکنه ها مثلا ی جوری باید خودت بهش بگی ببین ...

خب اگه با این خاستگاره تموم کن، به پسر فامیل بگم، پسر فامیل قبول نکرد از دوتاش میشم😂😇

خب اگه با این خاستگاره تموم کن، به پسر فامیل بگم، پسر فامیل قبول نکرد از دوتاش میشم😂😇

شانسه دگ

اگ فامیل میخوای که ریسکه ولی باید از زبون خودت بشنوه تصمیم بگیره بمونه یا نه چون بعدن وسط راه بفهمه بره خیلی بدتر سخت تر از الانه 

اگرم فک مکنی همسایه بهتره اونو انتحاب کن تمام

شانسه دگاگ فامیل میخوای که ریسکه ولی باید از زبون خودت بشنوه تصمیم بگیره بمونه یا نه چون بعدن وسط را ...

عزیزم منظورم پسر فامیل با خاستگاره همسایه و دوست هستش،، ارع همون اول میگم ولی میترسم بدتر شع