2777
2789

بچه ها واقعا دوسم داره و در اینکه پسر خوبیه شکی نیست. اصلا مشخصه دیگه. ۴ سال هم تو دانشگاه دیدمش. پیش تمام دانشجوها و استادا که اسمش میاد همه ازش خوب میگن. ۴ سال پیش من ترم ۲ لیسانس بودم و اون ترم ۲ ارشد

من همون موقع بهش گفتم نه‌. اما ۴ ساله فراموشم نمیکنه. حتی یبار یکی از استادهای خانوم رو واسطه کرده بود که بهم بگه اجازه بدم بیاد خواستگاری اما من قبول نکردم. مطمئنم من تنها دختریم که بهش حس داشته. ۴ ساله باهم گاهی اوقات مثلا ماهی یبار راجب موضوع درسی کاری چت میکنیم که تهش بازم ختم میشه ب اینکه چرا قبولم نمیکنی. حتی وقتی درسشو تموم کرد سربازیشو انداخت شهره ما که اینجا باشه. چون خودش دانشگاهش اینجا بود برای شهر دیگس 

تو این ۴ سال خیییییییییییلی توی هر زمینه ای کمکم کرد. چون رابطش با استادا هم خوبه یبار یه لطفی بهم کرد که اگه نمیکرد منو می‌فرستادن کمیته انضباطی و ....

ولی ببینید من هررررررکاری کردم نتونستم بهش حس بگیرم. خیلی پسره ساده ایه مظلومه خوبه مهربونه بدبخته اما چیکار کنم بچه ها هرکاری میکنم نمیتونم حس بگیرم

دو سه بار برام کادو خرید توی چت گف اما من نرفتم بگیرم ازش. بعد هروقت چت میکنیم تهش که میگم من جوابم همونه. میزنه چتو دوطرفه پاک میکنه میگه آره مشکل منم. چون زشتم قبولم نمیکنی. تو مشکلی نداری همش تقصیر مته. بهش میگم همین بچه بازیات رو مخه دیگه کم از این حرفا بزن اما همیشه همینطور بچگونه رفتار میکنه. میگه من میرم ایراد از منه برات آرزوی موفقیت دارم خدافظ بعد دوطرفه چتو پاک میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عاشق خُرده نگیر 

بچه میشه ، بی منطق میشه دیونه میشه ...... 

من توصیم اینه اگه نمیخوایش ، رابطه معمولی هم باهاش نداشته باش بیشتر زجر میکشه ، بذار نا امید بشه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دلم براش میسوزه. اون همه کمکم گرد همش عذاب وجدان دارم

تو خواستی که کمک کرد ،  تو لذت میبردی که میخواستت . 

تو حمایتهاشو دوست داشتی ....

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اصلا خیلی عذاب وجدان دارم. دلم براش میسوزه. مادرش هم فوت شده. خیلی تنهاس

دات براش میسوزه 😳😣😣مگه مسئله یه روز دوروزه  مسئله یه عمره، تو فقط از سر دلسوزی میخوای باهاش زندگی کنی عمرا زندگی خوبی داشته باشی اینجوری هم خودت بدبخت میشی هم طرف

مشکل اینه چون همیشه بوده و صدشو برات گذاشته فاز برداشتی  یه مدت که بزاره بره و ازت دور بشه  تازه به خوبی هاش پی میبری میفهمی چی رو از دست دادی عین من 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁