2777
2789

داشتیم درباره ازدواج دو نفر صحبت میکردیم. من گفتم مرد کلا باید یکی دو لول از زنش بالا تر باشه. یهو برگشت گفت حالا که من چهار پنج لول از تو بالاترم چی؟ 

منم ناراحت شدم. ولی بهش گفتم عزیزم تو شغلت از من بهتره درامدت بهتره ولی تو بعضی موارد هم من ازت بهترم اینو همه میدونن..(منظورم خانواده و ظاهر و... بود) ایشون هم بهش بر خورد!!! 

حرف من بد بود ولی آیا درسته یه مرد چنین حرفی به زنش بزنه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف هیچکدومتون بد نبوده اون ی کرده شماهم جواب دادی دلخوری ندارکه. چقدر مردا لوس شدن جدیدا

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

خوب عزیزم هر حرفیم ک نباید جلو شوهرت بگی ک 

اگرم میخوایی بگی با سیاست بگوو 

وقتی بر میگردی میگی مرد باید بالا تر باشه خو معلومه اونم جو گیر میشه میگه منم بالا ترم 

اینجوری باعث جنگ و دعوا میشه

حرفی که به شما زده حرف بدی بوده. چیزی که شما گفتید هم بد بوده. ولی حس تحقیر شدن رو بهش دادید. این حس روی مردا به مراتب درد بیشتری داره تا روی زن ها. هرچی هم فردی که تحقیر می کنه نزدیک تر باشه، دردش بیشتر هست.

به قول دکتری بود می گفت که هیچ کس به اندازه زنی که توی زندگی برای مردی عزیز هست نمی تونه به راحتی گفتن یک جمله، مرد رو به سمت پایان دادن عمر خودش ببره.