2777
2789

مامانم شاغل نیست هنوزم جوونه پنجاه سالشه سالمه 

سرکار نمیره 

فقط دو وعده غذا درست میکنه با ظرف 

فقط هم خودش و بابامم 

خودشو می زنه که خسته شدم ظرف نمیخوام بشورم 

دو دقیقه میری خونش 

بعد من حامله شاغل متاهل میگه چرا نمیای خونم کارامو بکنی از راه رسیدم میگه طرفامو بشور 

میگم حال ندارم اومدم یه دقیقه ببینمت 

میگه الهی بمیرم الهیی داغم رو دلتون بمونه 

یعنی یه ظرف شستن انقدر فشار داره 

هیچ مشکلیم تو زندگیش نداره نه اجاره خونه داره نه مریض 

واسه یه ظرف و غذا آه وناله داره 

نرو خونش

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای یه دفعه یا ماهی دوبار میتونی کارگری چیزی از شرکت خدماتی بگیری براش؟ شاید اگر این قضیه روهم خودت به زبون بولد کنی رهات کنه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

یا افسردس یا تنبل دیگه

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

من کلا به این نتیجه رسیدم هرچی کار میکنی، بیشتر پتانسیل مار کردن میاد

هرچی تنبلی کنی بیشتر دلت میخواد تنبلی کنی، به عبارتی کار، کار بیشتر میاره، تنبلی تنبلی میاره

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

الانو نباید نگاه کنی که یه عمر این کارارو کرده از وقتی شما بچه بودی تا به الان واقعا فرسایشیه اگه کم ...

آخه از راه رسیدم میگه ظرفارو بشور 

میگم بزار بشینم میگه الهیی بمیرم 

الهی بمیرم داره یه ظرف واقعا یه ظرف

اگ فشار نداره شما چرا نمیشوری

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿