2777
2789
عنوان

پارتنرم با دختره دعواش شد

233 بازدید | 7 پست

تو تاپیکای قبلیم گفتم راجبش

گریمور یکی از پروژه های پارتنرم بود 

امروز جلو چشم دعواشون شد سر دستمزد و دختره فحشای رکیک جیغ و داد حتی چن بار اومد سمت پارتنرم که بزنتش

با اینکه بهترین جا خونه دارن خودش پولداره اما داشت خودشو پاره میکرد

چون شوهر دختره دخالت نمیکرد منم نتوتستم چیزی بگم تو دلم موند

خیلی هار بود ازش متنفر تر شدم

.

پارتنر کرم کدوم درخته که بخوای به خاطرش خودتو درگیر کنیاونم شوهر طرف دخالت نکرده دوس پسر که فقط اسمه

من کلا ازدواجی نیستم عشقمه همیشه در همین جایگاهه

بحث اون نیست همش میگم کاش چیزی میگفتم

شوهر اون دخالت نکرد چون میدید زنش. هار و پاچه پارس اما پارتنر من اصلا جواب بی احترامیاشو نداد

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دختره پولداره دلیل نمیشه که کسی حقشو بخوره.

منم این مشکلو با خیلی از همکارام دارم 

فکر میکنن چون وضعیت مالیم خوبه پس میتونن دستمزدمو کم کنن یا دیر بدن

اما تا حالا اجازه ی همچین کاری رو به هیچکس ندادم

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
چون دختره پولداره دلیل نمیشه که کسی حقشو بخوره.منم این مشکلو با خیلی از همکارام دارم فکر میکنن چون و ...

ایشون برای یک پروژه یک ماهه نزدیک ۷۰۰ تومن قرار داد داشت اما چون ی هفته تعویق افتاد و طول کشید ۵۰ تومن میخواست!!!اصلا منطقی نبود اصلا همون قرارداد اولشم منطقی نبود

.