2777
2789

میخوام قشنگ‌توضیح بدم یکم طولانی میشه اما خداهرچی میخواد بهتون بده خیلی احتیاج دارم ب نصیحت و راهنمایی....

من ۳ سال ازدواج کردم با خانواده شوهرم‌تو یه ساختمونیم چون عاشق شوهرم بودم دوران عقد با خیلیی چیزا کنار اومدم مثلا ددم میخواست ارایشگا خوب برم اما مادروخواهرشوهرم از اکن طرف شوهرمو پر میکردن پول الکی خرج کردن کلا ساده ترین عروسی گرفتم ک واقعا موند رو دلم چون ی عکس درست حسابی ندارم

بعد خانواده شوهرم مخصوصا مادرشوهرم با غریبه ها خیلی بهتره تا خانواده من مثلا هیچوقت نشده ی بار احوال پدزمادرمو بپرسه با خواهرم خونه باغ دارن دوبار دعوتشون کرد نیومدن

اما برای خونه باغ همسایه با کله میره حتی میگفت رفتیم باید جبران کنیم اونارم دعوت کنیم

ی بارم خواهرم خونم‌بود مادرشوهرم‌اینجابود خیلی سرد باخواهرم برخورد کردن حتی ازش خداحافظی نکردن

کلا اسمی از خانوادم میاد مادرشوهرم ی جوریه درحالیکه خانوادهم خیلی خوب بودن و با بی پولیشون موقع ازدواج کنار اومدن..

در کنار همه اینااا خانواده شوهرم فقط مارو دارن  مادرشوهرم دوماه یه بار کل آذوقه برنج روغن چایی ماکارونی ازاینا میخره اندازه دوماهمون قبص برق و گاز اینارم خودشون میدن هروقتیم رفتم‌خونشون کاری کردم همیشه ازم تشکر کرده و قدر دونستن هیچوقت تا حالا حرف بدی بهم نگفتن هیجوقت حتی بعضی آشپزی کردنارو از مادرشوهرم یاد گرفتم در کنارش پدرشوهرم هم من هم شوهرمو بیمه کردن

هروقت برن مسافرت حتما برام ی چیزی میخرن 

این اخلاقارم دارن اما من چون انقدر نسبت ب خانوادم‌بیتفاوتن با غریبه ها بهترن ازشون کینه دارم دوس ندارم اینجوری باشم چون وااقعا ادمای بدی نیستن و اینم بگم شوهرم زیادی خوبه باهاشون گاهی حسادت میکنم😑

توروخدااا یکی بیاد ی راهنماییم بکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد افکارت بچگانس

نمیدونم چرا بعضی از خانوما میخوان خانواده شوهرشون خیلی با خانوادشون صمیمی باشن

بابا عزیز من کسی نگفته خانواده تو بده 

ولی اول اینکه یکبار دعوتشون کردین نیومدن 

چرا باز دعوت کردین..

دوم اینکه اقا هر ادمی با ی مدل ادم میتونه ارتباط بگیره 

مثلا من نمیتونم با خواهر شوهرم صمیمی باشم 

ولی میتونم با دختر همسایم صمیمی باشم 

منظور این نیس خااهر شوهرم ادم بدیه 

نه 

فقط من از لحاظ رفتاریو اینا ب همسایه نزدیک تر و راحت تر میبنم خودمو

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..

اگر مادرشوهرت باهات خوبه یه روز باهم دوتایی بیرون برین خریدی جایی بگو چرا از خانوادم متنفری؟ چیز بدی ازشون دیدی یا شنیدی؟ کسی چیزی گفته؟ با ملایمت ازش بپرس وقتایی که حاش خوبه

عزیزم با محبت و صحبت مشکلتو بهشون بگو ،مثلا بگو دوس دارم با خونوادم گرم باشید چون همه یه خونواده ایم این رفتارا بیشتر منو دلگرم میکنه ،نریز تو خودت باهاشون صحبت کن شاید غرضی ندارن واقعا ،کینه نکن هیچوقت ،رفتارای بدشونو فاکتور بگیر ،هیچ انسانی بدون عیب و نقص نیست ،

خوندم همرو انقدر حساس نباش 

اصلا هرچی دیرتر هم دیگرو ببینن احترام هاشون بیشتر حفظ میشه

تاپیک اخرمو بخونی بخدا بیشتر ب جای اینک پدرشوهر مادرشوهر بهمون کمک کنن. ما داریم زیر فشارشون له میشیم

وقتی باشما رفتارخوبی دارن یعنی آدمهای خوبی هستن فقط دوست ندارن با خانودتون صمیمی بشن دوری و دوستی رو قبول دارن شما هم توقع نداشته باشید با خانوادتون هم مثل شما رفتار کنن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
عزیزم با محبت و صحبت مشکلتو بهشون بگو ،مثلا بگو دوس دارم با خونوادم گرم باشید چون همه یه خونواده ایم ...

قطعا اینجوریه اما حوصله ندارم خودم بگم و اونا خوب باشن

دوس داشتم خودشون ابنجوری میبودن البته ک دوس ندارم زیاد قاطی و صمیمی بشن اما در حد ی احوال پرسی چیزی نمیشه ک

وقتی باشما رفتارخوبی دارن یعنی آدمهای خوبی هستن فقط دوست ندارن با خانودتون صمیمی بشن دوری و دوستی رو ...

شوهرم باعصث شده نسبت بهشون حساس باشم انقدر جلو من محبت ب مادرش میکنه ادم خواه ناخواه نسبت بهش حساس میشه

قطعا اینجوریه اما حوصله ندارم خودم بگم و اونا خوب باشندوس داشتم خودشون ابنجوری میبودن البته ک دوس ند ...

عزیز دلم منم خونواده همسرم اصلا احوال نمیگیرن مگه در سال یکی دوبار احوال پدرمادرمو بگیرن ،رفتو آمدم عید به عید درحد تبریک ،حساس نباش قشنگم ،اینجوری راحتتری،این مسائل خیلی پیش پا افتادس

عزیز دلم منم خونواده همسرم اصلا احوال نمیگیرن مگه در سال یکی دوبار احوال پدرمادرمو بگیرن ،رفتو آمدم ...

بخدا قشنگ میفهمم میدونم خیلیی بی اهمیته اما چیکااار کنم چیکار کنموانقدر حساس نباشم بخدا دوس ندارم