2777
2789

داشتیم خونه امون رو میچیدیم اسمشو که صدامیزدم باورم نمیشد که به هم رسیده باشیم 🥲🙂خیلی خوب بود

همش میگفتم یعنی رسیدن به کسی که دوسش داری انقدر قشنگه؟

این جور خواب‌ها معمولاً ترکیبی از آرزو، احساسات درونی و تصاویریه که ذهن قبل خواب پردازش می‌کنه.
اینکه تو خواب حس کردی «باورش سخته ولی خیلی قشنگه» یعنی ناخودآگاهت این رابطه یا فرد رو با حس امنیت و شادی گره زده.

روان‌شناسی خواب میگه وقتی توی رویا داریم با کسی خونه می‌چینیم یا زندگی رو شروع می‌کنیم، نماد ساختن آینده مشترک و احساس تعلقه.
ولی این الزاماً پیش‌بینی آینده نیست، بیشتر نشون‌دهنده‌ی نیاز یا علاقه‌ی قلبیته.

اگر بخوام ساده بگم: خوابت یعنی ذهنت اون لحظه داشت با این فکر بازی می‌کرد که «اگه همه‌چی خوب پیش بره، می‌تونه اینقدر زیبا باشه».

اگه بخوای می‌تونم برات چند برداشت جالب دیگه از نمادهای توی خوابت هم بگم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا ک پسرخاله و پسر فامیل عین داداش ادمه

انگار مادرت کنادت خوابیده

دوما ازدواج هم اواز دهل از دور خوش است

خبری نیس

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!