2777
2789

باورم نمیشه 

عموم از وقتی ازدواج کرده خاله زنک شده تیکه های زنونه میندازه 

موقع ازدواجش عموم به زنعموم گفته بود من با عروسمون راحتم ( یعنی با مامانم راحت بود زاحتیش هم در حد اینکه منو بیاد ببره بیرون یا بیاد منو ببینه)  توقع اینازو ندارم ولی از وقتی ازدواج کرد هر موقع زنش باشه به مامانم سلام نمی‌ده سرشو میندازه پایین 

یبار خواستیم بریم خونه مامان بزرگم زنعموم گفت شما زنگ بزنید بگید میخواید بیاید مارو نگید 

خلاصه ما زنگ زدیم گفتیم مامان بزرگ ما داریم میایم رفتیم اونجا عموم اینا هنوز نیومده بودن یهو مامان بزرگم گفت عموم زنگ زده اصرار که بیا خونمون اگه مهمون نداری😐گفتم نه امشب داداشت میاد خونمون گفت نه پس حالا که نمیایی ما میایم

ازون موقع خیلی ناراحتم 

مامانمم ناراحته ،بابام بیشتر میگه نمی‌خواد با زنعموم در ارتباط باشی

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من با زندایمم رفیقمم شیشیم 

از نعموها متنفرررر

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
یواش یواش جایی هستن نرین و جواب تلفن ندیدن و...

اصلا زنگ نمی‌زنیم ، ولی چندبار ازین اتفاقا افتاده ما فکر می‌کردیم چیزی نیست 

خونشون هم نمی‌ریم فقط خونه فامیل همو میبینیم 

لطفاااا ازش فاصله بگیر ممکنه ذاتش خراب باشه مث یه کاربر که دنبال دعای مرگ بود برای خاندان شوهرش

یه چیز بگم باورت نمیشه 

زنعموم مامانمو میخواست ببره تو گروه های چت دختر پسریی

یبار بچه کوچیکش رفت تو تلگرامش یهو دیدم سک... چت هم کرده

خداروشکر مامانم نرفت تو گروها😭