2777
2789

واقعا خیلی ازش خوشم میاد و برام جالبه...

واقعا باید چطور رفتار کنی که حتی دشمناتم بهت احترام بزارن و ناراحت باشن . درسته یه برنامه بود اما یه سریا تو دنیای واقعی هم همینطورین 

همه دوستشون دارن و خیلی دوست دارم بدونم چطور این کارو میکنن . حتی بحث زیبایی هم نیست چون دختر خوشگل اونجا هست 

خیلی سمیه بعضی حرکاتش، این مظلوم نماییای الانش از سیاستش نشأت میگیره اینو فقط وقتی میفهمی که قسمتای اولشو دیده باشی

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا قسمت ۵۳, اینا دیدم..دیگه اعصابم نکشید ادامه بدم ولی نگار رو عمیقأ دوست دارم..همچنین میلاد و فرشاد

واقعا دختر عجیبیه 

ببین اول که اومد همه باهاش بد بودن منظورم مردمه و آدمای اونجا همشون... اما کم کم با رفتارش هم بین مردم محبوب شد هم اونجا 

اول دوسش نداشتیم بعد علاقه مند شدیم به نظرم چون در مقابل خیلی از افراد اونجا شخصیت بهتری داشت ولی ف ...

ببین کلا الانم گفتم 

اینکه بتونی یه جوری رفتار کنی که آدم هایی که ازت بدشون میاد دوست داشته باشن یه مهارته ... و دوست دارم یاد بگیرمش

من اولم دوستش داشتم...جذاب بود براممم رفتارش

همین الامم بیرون برنامه بهش احترام میزارن خصوصا مردا 

مثلا سیاوش ازش پرسیده بودن اگر میرفتی با کسی با کی بود گفت نگار ... یا هر کی

این برنامه های آبکی فیک که همش از روی ورژن ترکی کپی شدن

حتی تو محتوی و اجرا و سناریو هم به گرد پای ورژن اصلی نمی رسن

تازه ورژن ترک هم دو زار ارزش دیدن نداره .چه برسه به کپی هاش

اینا همه شون از قبل سناریو نویسی شدن.یه سریاله افراد اونجا بازیگر. اصلا ارزش نداره براتون دغدغه بشه یه لحظه هم نورون های مغزی تونو مشغول کنید به خاطرش

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
همین الامم بیرون برنامه بهش احترام میزارن خصوصا مردا مثلا سیاوش ازش پرسیده بودن اگر میرفتی با کسی با ...

اصن همه پسرا تو برنامه..قسمتای اول گفتن پلن بی نگاره...

خوشگله واقعا.. مخصوصا چشماش 

من بهار رو هم خیلی دوست دارم

ازش زمانی خوشم امد که به اون پسره گفت من نیاز ندارم یه مرد نجاتم بده خودم خودمو نجات میدم 

قسمت اول یا دوم بود

کلا ازش خوشم میات 

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن