دوستان خواستگارم دیر به دیر قهر میکنه یعنی سر هر چیزی قهر نمیکنه، اگر هم موضوعی باشه که خودشو مقصر بدونه معذرت خواهی میکنه، ولی وقتی خیلی دیگه یه موضوع و بحثی از طرف من بهش گفته بشه که بهش زور بیاد مثلا اگر فکر کنه دارم کنترل گری میکنم یا بهش تهمت ناروا بزنم کلا قهر میکنه و تا دو روز جواب تماس نمیده و اصلا حاضر به صحبت نیست. یعنی اگر توی دو روز من برای اشتی اقدام کنه فایده نداره ولی بعد از دو روز من اقدام میکنم و اوکی میشه. در این شرایط من باید پا پیش بذارم تا حالا امتحان نکردم اگه پا پیش نذارم میاد جلو یا قهر را ادامه میده. میخوام بدونم وضعیت نرمال قهر و آشتی بین زوجین چطوریه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این خیلی خوبه نزار از سرش بیفته ولی جایی که میدونی مقصری کوتاه بیا و اجازه نده طولانی بشه
بله. اون اگه جایی خودشو مقصر بدونه فوری جمعش میکنه و حل میشه. ولی وقتی من مقصرم چون بلد نیستم جمعش کنم بحث بالا میکشه، بعضی وقتها به جدایی هم تهدیدش میکنم، بیشترم پشت تلفن این وضعیت پیش میاد، در نتیجه قهر میکنه و دیگه جواب تماس نمیده، مجبور میشم خودم برای اشتی اقدام کنم
همسری که قهر کنه خیلی روی اعصابه.من همسرم اینطوری بود فکر کنتا رور حنابندان با من قهر بود.الان بعد ۱۶ سال دیگه براممهمه نیست اون قهر کنه من بدتر می کنم و ادم شدا.
همسری که قهر کنه خیلی روی اعصابه.من همسرم اینطوری بود فکر کنتا رور حنابندان با من قهر بود.الان بعد ...
واقعیتش منم منتظرم رابطه به نامزدی ختم بشه، پام محکم بشه بعدا برای آدم شدنش اقدام کنم، الان نمیشه چون چند بار خواستن نشان بیارن من گفتم امادگی ندارم و با پا پس زدم و با دست پیش فرستادم، اگر موقع قهر ایشون من اقدام نکنم ممکنه به خودش ثابت کنه من دوستش ندارم. گذاشتم خرم از پل بگذره. حالا نمیدونم کارم درسته یا نه