2777
2789
عنوان

به نظرتون وقتی مردی قهر میکنه چه سیاستی باید ما زنها در پیش بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 32 پست
به نظرم زمانی که رابطه تون باهم خوبه باهاش حرف بزن و بگو قهر کردنش برای رابطه تون خطرناکه

چندین بار گفتم فایده نداره. اونم چندین بار گفته قضاوت الکی نکن چون اگه ادامه بدی بد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه چ من مقصر باشم چه همسر قهر میکنم خودش مجبوره بیاد جلو😁

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

این خیلی خوبه نزار از سرش بیفته ولی جایی که میدونی مقصری کوتاه بیا و اجازه نده طولانی بشه

بله. اون اگه جایی خودشو مقصر بدونه فوری جمعش میکنه و حل میشه. ولی وقتی من مقصرم چون بلد نیستم جمعش کنم بحث بالا میکشه، بعضی وقتها به جدایی هم تهدیدش میکنم، بیشترم پشت تلفن این وضعیت پیش میاد،  در نتیجه قهر میکنه و دیگه جواب تماس نمیده، مجبور میشم خودم برای اشتی اقدام کنم

بله. اون اگه جایی خودشو مقصر بدونه فوری جمعش میکنه و حل میشه. ولی وقتی من مقصرم چون بلد نیستم جمعش ک ...

یه خواهشی که دارم اصلا حرف جدایی نزن تبعات بدی داره که بعدا پشیمونت میکنه خیلی خیلی بده 

همسری که قهر کنه خیلی روی اعصابه.من همسرم اینطوری بود فکر کن‌تا رور حنابندان با من قهر بود.الان بعد ...

واقعیتش منم منتظرم رابطه به نامزدی ختم بشه، پام محکم بشه بعدا برای آدم شدنش اقدام کنم، الان نمیشه چون چند بار خواستن نشان بیارن من گفتم امادگی ندارم و با پا پس زدم و با دست پیش فرستادم، اگر موقع قهر ایشون من اقدام نکنم ممکنه به خودش ثابت کنه من دوستش ندارم. گذاشتم خرم از پل بگذره. حالا نمیدونم کارم درسته یا نه