2777
2789

سلام بچه ها … سری پیش ی تاپیک گزاشته بودم و گفتم ک چقدر نامزدم اذیتم کرد حدودا ۲ سال پیش 

الان طلاقمو گرفتم ولی خیلی سخت ،،،۶ ماه قهر کردم با نامزدم 

اصلا سراغمو نگرفت 🙃🙃 

فهمیدم دوسم نداره کلا و برام جای سوال بود ک چرا دوسم نداره اومده خاستگاریم ؟؟؟؟

تو خونه بابامم الان و دارم درسمو میخونم 

بهنام هم ی خاور خریده و داره کار میکنه😏

پس این آقا کار کردن بلد بوده ،،،ولی ب من نه 

راستی مامانه بهنام بیماری بد گرفته و دکترا جوابش کردن

عروسشونم بیماری بد گرفته و الان گوشه بیمارستانه و دکترا اینم جوابش کردن 

من اصلا وقتی شنیدم ک اینا مریض شدن ،،، خیلی ناراحت شدم اما تو ذهنم یادم اومد (مثه فیلم کوتاه) ک چقدر این دو نفر اذیتمون کردن و باعث طلاق منو بهنام شدن 

ولی بخشیدمشون 

اما زندگیه من نابود شد و دختر بودنمو از دست دادم بدون گرفتن ی ریال پول مهریه 

مهرم حلال و جونم آزاد 

خاستم بگم از طلاق نترسین ( من اگه طلاق نمیگرفتم ، تا الان سکته میکردم و از جوونیم چیزی نمیفهمیدم) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری اذیتت میکردن چیا میگفتن

مادر شهوهر بین منو جاریم فرق میزاشت همیشه …منو صدا کردنی اسممو خالی میگفت ولی جاریمو صدا زدنی آخر اسمش جان میاوورد 

منم تازه عروس بودم خب ،،،اون بزرگ بود 

برا چی اول رابطمون همش اذیتم میکرد

یا مثلا میرفتیم خرید میگفت جاری بزرگه بره چون خوش سلیقس

یا همش ب اون شیرینی و ترشک میخرید و میگفت اون خوشش میاد از اینا 😕

مادر شهوهر بین منو جاریم فرق میزاشت همیشه …منو صدا کردنی اسممو خالی میگفت ولی جاریمو صدا زدنی آخر اس ...

خوب اون مدت زمانی زیادی عروسشون بوده شاید بعدها هم که تو جا میفتادی برا توهم میخریدن 

یامحبت میکردن 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

[QUOTE=391472206]باز تو شجاعتشا داشتی  در ضمن جرا اسم اون آقا را انقد راجت میاری  اسمشا نیار انقد نگو بهنام

مامانم و بابام هیچ نفهمیدن،،من حتی پول شکایت هم نداشتم تو جیبم ک برم درخواست طلاق بدم ،،،موهامو فروختم و با پولش رفتم شکایت کردم آقا رو 

من اصلا ب پدر و مادرم نگفتم ک بهم کمک کنید 

ولی خوشحالم ک تموم شد بلخره

خوب اون مدت زمانی زیادی عروسشون بوده شاید بعدها هم که تو جا میفتادی برا توهم میخریدن یامحبت میکردن

این درست 

ولی خب کنار من نباید اینجور فرق میزاشت

یا اگه نامزدم میخاست بره سرکار ،،میگفت نرو پسرم من پول مورد نیازتونو میدم 🤨