2777
2789
عنوان

رابطه با مادرشوهر

429 بازدید | 21 پست

رفتار مادرشوهرم بوی قدرت نمایی یا کنترل گری میده، مثلا توی اتاق خواب بودم برادرشوهرم اومد دیدن مادرش، مادرشوهرم منو از خواب بیدار کرد که براشون چایی درست کنم! یا دیشب رفته بودیم پارک و داشتم با شوهرخواهرشوهرم احوال پرسی میکردم، مادرشوهرم چندبار صدام زد وقتی نگاهش کردم گفت روسری ت رو بکش جلو! مادرشوهرم رو خیلی کم میبینم چون فاصله شهر زندگیمون تا شهر اونا خیلی زیاده ولی خوشم نمیاد اینجوری هم باهام رفتار بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم باید روش مقابله رو یاد گرفت

دقیقا منم مث خودش میشم تا دوسال زبون بستم با تیکهاش کنار اومدم  الان تیکه بچرونه یجایی بهش تیکه میپرونم یا جوابشو  کم و بیش با ادبانع میدم.

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.

من یه بار پدرشوهرم بهم تذکر داد شوهرمم کنارم بود. اون اولا که داغ عشق بودیم. منم با زرنگی چسبیدم‌به شوهرم  خنده خنده گفتم فلانی شوهرمه هر وقت بهم تذکر بده چشم. 

اولو اخرشون شد برا گوه خوری،  ولی کینه کردنو زندگیمو ریدن بی پدرمادرا. البته شوهرم هیچ وقت محدودم نکرد و باهم عاشقانه بودیم همیشه

این فقط خاطره بود نمیدونم هنوز کار درست توی اون موقعیت چیه.

قرار نیست همیشه هر چی گفت رو انجام بدی یا جواب بدی بهش

وقتی گفت روسری ...

انجام نمیداذی 

اینکه بی محلی کنی به حرفش و انجامش ندی 

خودشو جمع میکنه 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه