2777
2789

سلام

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. 

عزيزم سمت دعا نويس و اينا نرو. گناهه. شركه. گناه كبيرس. 

پاي اجنه و اينا هم به زندگيت باز نكن. 

وقتي خداي حي و حاضر هست كسي سمت اينچيزا نميره واسه حل مشكلش

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

سلام. عزيزم سمت دعا نويس و اينا نرو. گناهه. شركه. گناه كبيرس. پاي اجنه و اينا هم به زندگيت باز نكن. ...

خب منم میگم گناهه نمیرم ولی یکی برای نامزدم دعا نوشته 

هر چقدر بگم حدا کمک ابنا دعا که باطل نمیشه باید یه آدم پیدا کنم دعا باطل کنه

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

یس

می تونین انجام بدین؟

خب منم میگم گناهه نمیرم ولی یکی برای نامزدم دعا نوشته هر چقدر بگم حدا کمک ابنا دعا که باطل نمیشه بای ...

وايي عزيزم چه بد. 

ولي بازم واسه درست كردن مشكلت نبايد از اونا كمك بخوايي. فقط خدا. از طريق قران و اينا ميشه حلش كرد. 

به خير بگذره ان شاءالله

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من دعانویس نیستم که😂😂😂اما شمارشو دارم

میشه بدی لطفا

بیا خصوصی

قبول نکردی

خب منم میگم گناهه نمیرم ولی یکی برای نامزدم دعا نوشته هر چقدر بگم حدا کمک ابنا دعا که باطل نمیشه بای ...

گلم دعا نویس کارش با جن هس تو اگه کمک میخوایی از استاد علوم غریبه که مدرک معتبر داره کمک بگیر 

قبول نکردی

سلام

این جا به کسی اصلا اعتماد نکنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

گلم دعا نویس کارش با جن هس تو اگه کمک میخوایی از استاد علوم غریبه که مدرک معتبر داره کمک بگیر

شملرشون دارین