2777
2789
عنوان

ی ماه ب عروسیم مونده اما😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 122 پست
اگه الان جلوشو بگیری خیلی بهتره تا بعداو سعی کن عروسیتو بندازی عقب تر که بیشتر بشناسیشعقیده من اینه ...

من الان ۶ ماهه باهاش زیر ی سقفم اتفاقا نامزدی و عقد پررر از تنشی داشتیم اما نتونستیم جداشیم دوبار برای جداشدن رفتیم اما نتونستیم از عشق هه

عزیزم اونا درس شو خوندن . الان مثلا فکر کردی نینی سایتیا می‌خوان چی بگن جز اینکه. طلاق بگیر !!‌. الح ...

اره خیلی قبول دارم حرفتو ک نی نی سایت اکثرا میگن جداشو اما انقدر دلم پر بود خواستم بیام حرف بزنم 

نمدونم واقعا اگ ادامه دار بشه حسم قطعا همینکارو میکنمم ب قول شما کمک میکنن حتما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دوران عقد ی بار یچی مثل خیانت بود همین امشبم حرفش شد اما الان از همه نظر فعلا خوب بوده اما واسه آ ...

نگا اگه خیانت و بخشیدی و اونم جبران کرده دیگه دنبالش و نگیر

بازم ما تو زندگیت نیستیم عزیزم اما فکر میکنم زیادی سخت گرفتی

اگه میگی همه جوره خوبه پس چرا نگران آینده ای بلاخره بحث و همه دارن هیچ وقت همه جی گل و بلبل نیست

باید یعی کنین قلق هم دیگرو به دست بیارین. اون کتابایی که دوستمون گفت و بخون درباره مردا خیلی چیزا دستت میاد. یا هم برو مشاوره اگه واقعا حالت بده یه مشاوره خوب

ممنون از حرفت عزیزدلم امیدوارم اینجوری باشه نمدونم واقعااا ممنون حتما میخونم اگ تاثیر گذاره

قربونت

فقط حواست باشه زود بچه دار نشی

تا اینجا که جلو رفتی حداقل باید یه جشن عروسی رو تجربه کنی و تو حسرتش نباشی

تو الان باید ذوق عروسی رو داشته باشی نه استرس جدایی.

خدایاشکرت❤️

خب دیگه یکی از علت های بزرگش که میگی تازگی سرد شدی همینهالان بردارش رفته یا هست؟خدایی بعضیا بی فکرن ...

اهوم همین فکر و میکنم اما پس چرا درست نشد از دیشب رفته

خونه مادرش اینجا نبود مجبور بود موند اما جایی نرفت هه امشب حرف همین شد گف خدایی نکرده خانوادم طوریشون بشه مجبور باشن یکیشون تنها بمونه بیاد اینجا چی چند سال بعد گفتم ۱ ماه آدم تحمل میکنه دیگ نمیتونه میگ من اگ برادرت باشه ی سالم نگه میدارم خرجشم میدم گفتم من نمیتونم خبب گاهی با اختلاف نظرهایی ک داریم میترسم از اینده

عزیزم من کلا شنیدم تو دوره نامزدی و اوایل ازدواج بحث و دعوا زیاده چون زن و شوهر هم دیگه رو بلد نیستن ...

میدونم متاسفانه همینطوره 

اما الان دیگ نمدونم ب آینده اعتمادی ندارم ک همه چی خوب پیش بره چون دیگ تقریبا هم و خوب شناختیم

من الان ۶ ماهه باهاش زیر ی سقفم اتفاقا نامزدی و عقد پررر از تنشی داشتیم اما نتونستیم جداشیم دوبار بر ...

خب اگه اینجوریه جای امید هست

ولی هیچوقت عشق کافی نیست رفتارای دیگس درکنار عشق که باعث میشه ادما پیش هم بمونن

بشینین راجیش صحبت کنین و اون اخلاقای بدی که دارین رو کنار بزارین

ایشالا که پایدار باشین🤍

نگا اگه خیانت و بخشیدی و اونم جبران کرده دیگه دنبالش و نگیربازم ما تو زندگیت نیستیم عزیزم اما فکر می ...

اره این روزا خیلی فکرم درگیره خیییلی ب هرچیزی فکر میکنم از آینده میترسم خودم میگم بحث و ک همه دارن اما دوران عقد خیلی بخاطر این بحثا ب جدایی رسیدیم برا همون میترسم 

حتما میخونم اره اگ حالم اینجوری بمونه میرم حتما

قربونتفقط حواست باشه زود بچه دار نشیتا اینجا که جلو رفتی حداقل باید یه جشن عروسی رو تجربه کنی و تو ح ...

خیلی بچه دوست داریم اما واقعا خودم میگم تا مطمئن نشدم باید حواسم جمع باشه 

هوفففف مرسی عزیزم بعضی روزا ذوق دارم بعضی روزام مثل امشب بی ذوق و بی انگیزه و نگران هه برای اینده

سلام.

به نظر من دوباره ملاک‌های که برا ازدواج داشتی رو دوباره مرور کن ببین نامزدت چقدر به ملاک هات نزدیکه.اگه نزدیک نبود اینکارو نکن ، منم با عشق زندگیمو شروع کردم ولی بعد از ۵ سال مجبور شدیم جدا شیم چون موقع انتخواب به ملاک هایی که برا ازدواج داشتم اهمیت ندادم.......

چون واقعا سخته تا آخر عمر با یکنفر زندگی کردن وای بحال اینکه اون یه نفر اون آدمی که میخواستی هم نباشه.

اهوم همین فکر و میکنم اما پس چرا درست نشد از دیشب رفتهخونه مادرش اینجا نبود مجبور بود موند اما جایی ...

از الان برای چیزی که اتفاق نیوفتاده داری جوش میزنی

خداروشکر همونقدر فهمیده هست که گفته اگه برادر تو هم بیاد یکسال نگهش میدارم

مشکلات بعضی از نی نی سایتا رو خوندی طرف فقط میگه خانوادم و بس

سنت کمه برای همین این فکرارو میکنی کم تجربه ای هنوز. خود منم همینجوری بودم برای اتفاقایی که هنوز نیفتاده بود و اصلانم نیفتادن جوش میزدم و اعصاب خودم و خورد میکردم

هنوز اول راهی خیلی چیزا یاد میگیری عزیزم همه همینن ماهایی که سن کم ازدواج میکنیم بیشتر سختی میکشیم تا زندگی به دستمون بیاد نگران نباش

خب اگه اینجوریه جای امید هستولی هیچوقت عشق کافی نیست رفتارای دیگس درکنار عشق که باعث میشه ادما پیش ه ...

ممنون عزیزم اره بعد اینکه ازواج کردم فهمیدم فقط عشق کافی نیست فقط با خودش ازدواج نمیکنم هه خانواده خیلی مهمه و خیلی چیزای دیگ🙃