2777
2789
عنوان

ی ماه ب عروسیم مونده اما😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 122 پست
نهه قبلا دوران عقد دیده بودم اما این مدت ک خونه خودمون بودیم اصلا ازش ندیدم چیز بدی حتی پشتم بوده اک ...

عزیزم زندگیتو با توکل به خدا شروع کن.

همه میگن سال اول و دوم سخته چون تازه دارید با تفاوت های همدیگه روبرو میشید

ولی ان شاءالله کم کم میفتید رو غلتک و خوب میشید باهم.

درضمن حتما کتاب بخون.

زنان زیرک 

رازهایی درباره مردان

زنان ونوسی و مردان مریخی

و...

خیلی اثر داره

خدایاشکرت❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرید نمبخوای بشی

ن الان پریودم اما همیشه قبل پربودی بهونه گیری میکنم تا پریود میشم تموم میشه اما این سری نمدونم چرا اینجوری شدم فکر نمیکنم برا پریودی باشه😔

نهه قبلا دوران عقد دیده بودم اما این مدت ک خونه خودمون بودیم اصلا ازش ندیدم چیز بدی حتی پشتم بوده اک ...

بحث عادی رو که همه دارن بلاخره دوتا فرد متفاوت از دوتا خانواده متفاوت هستین.

اگه مشکلی مثل خدایی نکرده خیانت باشه یا اعتیاد و بیکاری و دوست بازی و .... باشه خب بحث فرق میکنه

دیگ خیلی دیر شده میدونی چقدر خانوادم و اذیت کردم دوران عقدمون حتی تا جدایی و طلاق رفتم اومد و پشیمون ...

اگه الان جلوشو بگیری خیلی بهتره تا بعدا

و سعی کن عروسیتو بندازی عقب تر که بیشتر بشناسیش

عقیده من اینه شاید خیلیا مخالفش باشن اما برام مهم نیست 

ادمی که تو دوستی و نامزدی یه مدله توی ازدواج و بچه دارن شدن یه مدل دیگه ممکنه باشه یعنی تو تا وقتی که با کسی زیر یه سقف نباشی و تایم طولانی نگذره اخلاقش کامل دستت نمیاد

توی دوران دوستی یا نامزدی که همه تو فاز عشقو عاشقین همه چی گلو بلبله بعد هرچی که میگذره میفهمن نه نمیتونن همدیگه رو تحمل کنن یا برعکس خیلی باهم خوبن و میتونن مشکلاتشونو حل کنن 

درکل توی بهترین رابطه هم مشکل هست چیزی که مهمه واکنش دو طرفه

شاید شما فکر میکردید عشقه ولی در واقع فقط هوس بوده

نمیدونم فکر نکنم چون الانم دوسش دارم اما گاهی‌ام میشه گف ازش متنفر میشم نمدونم چ حس مزخرفیهه

اخه چی میخوان بگن هوفف

عزیزم اونا درس شو خوندن . الان مثلا فکر کردی نینی سایتیا می‌خوان چی بگن جز اینکه. طلاق بگیر !!‌. الحمدلله اینجا یکسری علامه هستن تو زندگی خراب کردن . دو روز دیگه به مشکل بخوری اینجا کسی جوابگو نیست با یه مشاور قدر صحبت کن بهتر از اینجا راهنمایی می‌کنه باعث میشه زندگی تو حفظ کنی شرایط و بهتر کنی رو خودتون کار کنید  

عزیزم زندگیتو با توکل به خدا شروع کن.همه میگن سال اول و دوم سخته چون تازه دارید با تفاوت های همدیگه ...

ممنون از حرفت عزیزدلم امیدوارم اینجوری باشه نمدونم واقعااا 

ممنون حتما میخونم اگ تاثیر گذاره

بحث عادی رو که همه دارن بلاخره دوتا فرد متفاوت از دوتا خانواده متفاوت هستین.اگه مشکلی مثل خدایی نکرد ...

نه دوران عقد ی بار یچی مثل خیانت بود همین امشبم حرفش شد اما الان از همه نظر فعلا خوب بوده اما واسه آینده خیلی استرس دارم و بی ذوقم با اینکه این روزارو آرزو میکردم

اینم بگم برادرش دوماهی اینجا بود سر اونم کم صبر و بی حوصله شدم ن خلوتی داشتیم ن چیزی کلا دیگ انگیزه ...

خب دیگه یکی از علت های بزرگش که میگی تازگی سرد شدی همینه

الان بردارش رفته یا هست؟

خدایی بعضیا بی فکرن ۲ ماه خونه کسی بودن بیفکریه