2777
2789

بچم  يكسالو يك ماهشه 

دو سه شبه خيلي بي قراره 

روزا خوبه ها عاديه 

امان از شبا 

مدام حالت ناله داره و گريه 

شير هم نميخوره 

اصلا اينطوري نبوده 

ميترسم 

هندوانه نمیخوره عصرا؟دخترمن هربار خورده همین مدلی شده.ودیگه اینکه یه دکتر ببر برای چکاپ شاید عفونت ادراری باشه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دندون داره در میاره استامینوفن بده بهش یکم. تا دندونش نیش بزنه همینه پسر من ۱۲ روز اسهال شذ

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

يكي ديگم فكر ميكنما مطمئن نيستم كولر روشن ميشه ارومتر ميشه 

من خودم ذاتن سرماييم بدون كولر هم زير پتو ام ولي شبا واقعا هوا خوبه كولر خاموش ميكنم 

خودم كه زير پتو ميرم اما بقيه بدون روكش ميخوابن 

روشن بكنم دستاش خيليييييي سرد ميشه عين تيكه يخ ولي فكر ميكنم ارومتر ميشه باز نميدونم مثلا الان روشنه ولي بي قراره

هندوانه نمیخوره عصرا؟دخترمن هربار خورده همین مدلی شده.ودیگه اینکه یه دکتر ببر برای چکاپ شاید عفونت ا ...

نه هندونه نخورده 

امشب موزش دادم قبل خواب 

ديشب پوره سيب زميني 

نبات داغم بهش دارم

نه هندونه نخورده امشب موزش دادم قبل خواب ديشب پوره سيب زميني نبات داغم بهش دارم

ببر دکتر عزیزم وقتی میگی اسهال هم داره البته تجربه من بوی بد مدفوع از توهم خوریه.اگر هله هوله میخوره شاید ازاون باشه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
شاید معده رودش یکوچولو بهم ریخته یه دکتر ببر نگا بندازه

اره فردا عصر كه دكترش مطب بره ميبرمش 

ميگم اگه يه تيكه كوچولو اشغالي چيزي احيانا خورده باشه در طول روزم بي قراري ميكنه درسته ؟