2777
2789
عنوان

مامانا بيداريد توروخدا بيايين بگين ممكنه از چي باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 56 پست
حتما بهش استامینفون رو بده گناه داره بچه اگر آروم شد پس یه جاش درد می‌کنه که با مسکن آروم شده

اي خدا 

منم دارم ديونه ميشم 

صبح بهش يه دونه تخم مرغ دادم بدون نون اينا ٩صبح 

ساعت دوازده يه سيب گلاب 

ساعت ٤ عصر ١٢٠ميلي شير خشك 

ساعت هشت ٣ قاشق استانبولي كته با دو قاشق ماست 

ساعت ده هم يه موز 

كل روز همينارو خورده 

ديگه هم شير نخورده 

به نظرت گرسنگي ميكشه؟

خاك بر سر من هر سري نزديك يكو صد براش مولتي و اهن ميخرم و بهش نميدم صبح بهش يه دونه تخم مرغ دادم بدو ...

پس ناهارش چی؟ این طفلی گرسنه مونده که!

شما باید پلو گوشت بچت ساعت ۱۱ ظهر اماده باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاك بر سر من هر سري نزديك يكو صد براش مولتي و اهن ميخرم و بهش نميدم صبح بهش يه دونه تخم مرغ دادم بدو ...

باید بدی بهش مولتی و وگرنه قدشم کوتاه میشه

الانم اگه شک داری گشنشه یا نه پنجاه سیسی شیر درست کن که فک کنم یک و نیم پیمونه شیر خشک میخواد ببین میخوره؟

پس ناهارش چی؟ این طفلی گرسنه مونده که!شما باید پلو گوشت بچت ساعت ۱۱ ظهر اماده باشه

نهار همين استانبولي بود نخورد كه نخورد 

خيلي كم غذاس 

منم سر اين بي خيال شبي فكر كردم 

من به اولي هر روز عصاره گوشت ميداد 

چقد ميرسيدم بهش 

اصلا يادم نمياد بايد بهش چي بدم 

باید بدی بهش مولتی و وگرنه قدشم کوتاه میشهالانم اگه شک داری گشنشه یا نه پنجاه سیسی شیر درست کن که فک ...

نه درست كردم نخورد 

اخه كلا شير نميخوره كل روز شابد ٤پيمونه بخوره 

قدشم متاسفانه كوتاس 

يادم ميره بايد ساعت كوك كنم

نهار همين استانبولي بود نخورد كه نخورد خيلي كم غذاس منم سر اين بي خيال شبي فكر كردم من به اولي هر رو ...

فردا به دکتر بگو سر بیقراریش دهنش یاز نمیشه برای غذا بگو تقویتی اشتها آور بده بهت

نه درست كردم نخورد اخه كلا شير نميخوره كل روز شابد ٤پيمونه بخوره قدشم متاسفانه كوتاس يادم ميره بايد ...

ساعت نمیخواد شربتشو بزار تو یخچال روبرو ،تو در نه،هر روز میبینیش یادت میفته ،هر روزم نشد یه روز در میون

اي خدا منم دارم ديونه ميشم صبح بهش يه دونه تخم مرغ دادم بدون نون اينا ٩صبح ساعت دوازده يه سيب گلاب س ...

شامش رو خوب خورده نگران نباش 

بچه من نصف شب ولی شیر خودم رو میخورد 

همون بهتر چیزی نمیخوره دندونام خراب نمیشه 

شیر خیلی کم خورده 

فقط یه بار چرا؟! 

ساعت ۱۲ دیگه به جای سیب بهش غذا بده سوپ یا آش یا کته 

شامش رو خوب خورده نگران نباش بچه من نصف شب ولی شیر خودم رو میخورد همون بهتر چیزی نمیخوره دندونام خرا ...

كلا شير اعتصاب كرده از بچگيش خيلي كم شير ميخورد بعد يكسال كه كلا انگار قطع كرده همينم خيلي نگرانم ميكنه

نه درست كردم نخورد اخه كلا شير نميخوره كل روز شابد ٤پيمونه بخوره قدشم متاسفانه كوتاس يادم ميره بايد ...

مولتی ویتامین رو حتما بگیر 

منم دخترم بد غذاس هیچی نمیخوره 

ولی سعی میکنم مولتی ویتامین بهش بدم