2777
2789
عنوان

با عالم و آدم خوبم جز خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 51 پست
واقعا اینطوری خیلی بدهمن مدام عذاب وجدان دارم اما اصلا نمیتونم چیزی رو هم تغییر بدم

من دیگه مددت زمان  تعین  کردمم خودم زنگ میززنم وقتتش تموم شد قطع میکنم بیششتر شه دعوا میشه  . خودشم میزنه چچهار پنج تاش یککیو جوواب  میدم یهونه میارم. عذااب وجدانم ندارم . قرار ننیسس همش تحملش کنم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابای منم اینطور بود منو خواهرم سرد شدیم به هم... بعد گاهی فکرشو میکنم می بینم بابام خودشم قابل ترحم ...

منم با بابام که مقصر اصلی هیچ مشکلی ندارم الان 

تازه دوبرابر مامانمم احترامشو دارم 

فقط زورم به این خواهر طفل معصوم میرسه

خرم غمی که مایه چندین هنر شود ....
طفلی خواهرت معلومه خیلی از تو ضربه میخوره

خدایی چی میزنید ؟ این دختر خودش ناراحته بعد میای انرژی منفیتو روش تخلیه میکنی ؟ حالا چیشده مگه معلومه دختر خوبیه که در صدد جبران براومده

از بچگی خیلی زیاد منو باهاش مقایسه کردن که اون خوشگل تره و فلان محبوب کل فامیلم‌ هست و البته بابام ک ...

خب پس مقایسه کردن باعث شده ازش بدت بیاد و یه حس حسادت شکل بگیره 

برای از بین رفتن این حس باید به خودت ارزش بدی و زیبایی های خودتو ببینی نه فقط خواهرت 

فقط سعی کن لحظات خوشی رو با خواهرت بگذرونی بدون هیچ فکر و مقایسه ای

خوشبحالت من چی بگم که همه تحقیرم میکنن واذیت داخل زندگی پزشکم نشدم مستقل شمخستم دیگه گاهی خود خواهرا ...

بخدا اصلا خوش بحالم نیست 

من هرروز و هر ثانیه زندگیم جهنمه 

این قضیه خواهرم فقط یه بخش کوچیکه 

منم دقیقا تو همچین شرایطی بزرگ شدم 

اصلا از طرف پدرم محبت ندیدم هیچ تا دلت بخواد تحقیر و عذاب 

من هیییچ دل خوشی از خواهرم ندارم خیلی خیلی خیلی به من ضربه زده اما بازم کوتاه میام. اصلا تحمل کینه و قهر ندارم 

دارم جهان را دور می ریزم، من قوم و خویشِ شمسِ تبریزم... 

خب پس مقایسه کردن باعث شده ازش بدت بیاد و یه حس حسادت شکل بگیره برای از بین رفتن این حس باید به خودت ...

آره حتما همین کارو انجام میدم 

مرسی از کمکت

دنبال راه حل گشتم نه زخم زبون طفلی اطرافیان خودت که نمک رو زخمی براشونمن خودمم دارم عذاب میبینم و از ...

اگ ناخواسته دلتو شکستم عذر میخوام من فقط تیتر تاپیکتو خوندم الان متوجه شدم ک منظورت چی بوده🙏

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

من هیییچ دل خوشی از خواهرم ندارم خیلی خیلی خیلی به من ضربه زده اما بازم کوتاه میام. اصلا تحمل کینه و ...

خیلی خوب کاری میکنی 

آفرین 

کاش منم مثل تو بودم

بخدا اصلا خوش بحالم نیست من هرروز و هر ثانیه زندگیم جهنمه این قضیه خواهرم فقط یه بخش کوچیکه منم دقیق ...

اها

دوست خوب یا حامی داخل زندگیت هست؟مجردی؟

ولی میتونی مستقل شی ازشون جدا کنی 

منکه بخاطر خونوادم اصن خواستگارا رو رد میکنم

اجیم میگه همه بد هستن مامانم ازم ایراد میگیره بابام کتکم میزنه

من دیگه مددت زمان تعین کردمم خودم زنگ میززنم وقتتش تموم شد قطع میکنم بیششتر شه دعوا میشه . خودشم ...

نمی‌دونم واقعا چرا اینطوری میشه 

شاید بزرگتر شدیم بهتر بشه 

منم با بابام که مقصر اصلی هیچ مشکلی ندارم الان تازه دوبرابر مامانمم احترامشو دارم فقط زورم به این خو ...

الهی

همینکه میگی طفل معصوم یعنی ته دلت دوستش داری 🥰

ببین گلی

یه هدیه واسش بخری 

محبت میاره  

خیلی هم حس خوب به خودت میده😍

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸