2777
2789

عقدیم اما گفته درخواست طلاق  دادم الان با ناراحتی بهش پیام دادم گفت هرچی باید بگم قبول می‌کنی چون از این شرط های غیر معقول گذاشته گفتم خب چی اول بگو بشنوم بعد قبول کنم بعد گفت  فرصتت تموم شد  باز گفت باید قبول کنی الان نمیدونم شرطش چیه واقعا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا فکر کردی با این چهار کلمه ما میتونیم بهت مشاوره بدیم 

خب باید بگی ببینیم اختلافتون سر چیه 

شرط چرا گذاشتید 

هدفتون ادامه هست یا طلاق 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ببین مردا تا وقتی خوبن که دست پیش بگیری و بهشون محل ندی 

یکم شل کنی سوارت میشن و خدا هم پایین نمیارتشون

وقتی گفت شرط همون موقع باید اصلا جوابشو نمیدادی

اون کیه برات شرط بذاره

بهش رو نده

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چرا فکر کردی با این چهار کلمه ما میتونیم بهت مشاوره بدیم خب باید بگی ببینیم اختلافتون سر چیه شرط چرا ...

میگ مهریتو ببخشی  ساعت نه صبح دم خونه ما  باشی